Οργή και αντιπαράθεση ανάμεσα σε Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Βασάλο: Αντιπαραθέσεις στο χώρο τους

Ο τελευταίος καιρός έχει χαθεί, δήλωσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος σήμερα, στην εκπομπή “Πρωινό Σου Σου”, δεν αντέχει και εκρήγνυται κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου.

“Κωνσταντίνε, μην πω καμία βαριά λέξη… Δούλεψε λίγο, μην το χάσουμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για άλλη μία ταξιδιωτική εκπομπή με εσένα και τον Φίλιππο. Κάθε μούρλοκακομοίρα, δεν το λέω για σένα Κωνσταντίνε, που θέλει να κάνει τηλεόραση, η πρώτη λέξη που λέει είναι για ταξιδιωτική εκπομπή.

Δεν μπορούμε να βάλουμε στον ίδιο κουβά τον Δημήτρη Μακαλιά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που αυτός κι αν είναι αλεξιπτωτιστής στον τομέα μου και λυπάμαι αν το λέω έτσι. Κάποτε είχα πολύ θετική γνώμη για τον Κωνσταντίνο, δεν ξέρω τι έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό”, δήλωσε αρχικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε: “Αυτός είναι αλεξιπτωτιστής και βγαίνει και ειρωνεύεται και μας ενοχλεί ακόμα περισσότερο. Ο τελευταίος καιρός έχει χαθεί. Ας εξετάσει τις επιρροές και τις συναναστροφές του, γιατί αυτός ο Βασάλος που γνώρισα εγώ τα πρώτα χρόνια, δεν έχει καμία σχέση”.


Διαβαστε Ακομη

Η δύναμη της αδελφής: Η Άντζελα Δημητρίου και η Όλγα Κιουρτσάκη ενωμένες στην κηδεία της μητέρας

Γιώργος Αυτιάς: Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία για τις Ευρωεκλογές