Οργισμένος Στέφανος Κασσελάκης μετά την αποχώρηση της ομπρέλας: Παραδώστε τις έδρες σας τώρα

Σε μια εποχή που τα πολιτικά τοπία διαρκώς μεταβάλλονται, η πρόσφατη ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό στην πορεία του κόμματος. Η αποχώρηση της ομάδας “Ομπρέλα”, υπό την ηγεσία του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ανέδειξε την ανάγκη για μια νέα αρχή και μια συνεκτικότερη εσωκομματική στρατηγική. Ο Κασσελάκης, με την επιβλητική του παρουσία, κατάφερε να αναδείξει τη σημασία της ενότητας και της ανάληψης ευθυνών από όλα τα μέλη του κόμματος.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη για σεβασμό προς τις αρχές και τον κώδικα δεοντολογίας του κόμματος, απαιτώντας από όσους αποχωρούν να παραδώσουν τις έδρες τους. Επιπλέον, επισήμανε την αναγκαιότητα της εφαρμογής των κανονισμών και του καταστατικού του κόμματος, δηλώνοντας την πλήρη συμφωνία του με τις αποφάσεις της Επιτροπής Απόφασης. Η εμφατική του δήλωση για την αρχή μιας νέας εποχής στον ΣΥΡΙΖΑ, με έμφαση στην ενότητα και την ανάληψη ευθυνών από όλα τα μέλη, δείχνει τον δρόμο για μια νέα και πιο δυναμική πορεία του κόμματος στο μέλλον.

«Σας καλώ όλους και όλες να αναλάβετε τις ευθύνες σας» – Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την ηχηρή αποχώρηση της «Ομπρέλας»

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με την «Ομπρέλα» του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε με μια νέα ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πλέον δεν υπάρχουν διαγραφές» ανέφερε κατά τη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ συμπληρώνοντας πως πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος για δημοψήφισμα.

Ο κ. Κασσελάκης κατά τη σημερινή του ομιλία-απάντηση στις αποχωρήσεις των στελεχών σημείωσε μεταξύ άλλων πως όσοι αποχωρούν πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους, όπως και ο Στέλιος Κούλογλου από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Από σήμερα ξεκινά η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σας καλώ όλους και όλες να αναλάβετε τις ευθύνες σας».

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην σύντομη δευτερολογία του στην Κεντρική Επιτροπή κάλεσε τα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα να σεβαστούν τη βάση του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σεβαστείτε τον κώδικα δεοντολογίας τον οποίο υπογράψατε».

Πρόσθεσε επίσης ότι «το καταστατικό του κόμματος πάντα ίσχυε και πάντα θα ισχύει και με μένα πρώτα απ’ όλους». Όπως είπε είναι πλήρως σύμφωνος με το κείμενο που θα ακολουθήσει από την Επιτροπή Απόφασης: «Τα άτομα που εκτοξεύουν τέτοιες ύβρεις και συκοφαντίες δεν μπορεί να φέρουν την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και δεν μπορεί να εκπροσωπούν το κόμμα. Αυτό είναι σημαντικό και για μένα και για όλους. Οι πειθαρχικές κυρώσεις επιβάλλονται από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Συντρόφισσες και σύντροφοι σήμερα αρχίζει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπα και χθες και το εννοώ, δεν υπάρχει στενός κύκλος… Αύριο είναι μια καινούργια μέρα. Είναι μια καινούργια μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και σας καλώ όλους να αναλάβετε τις ευθύνες σας μπροστά στην ιστορία αυτού του ιστορικού κόμματος».

Διαβαστε https://www.koolnews.gr/orgismenos-stefanos-kasselakis-meta-tin-apochorisi-tis-obrelas-paradoste-tis-edres-sas-tora/

Σοκαριστική αποκάλυψη για την Φαίη Μπακογιώργου: Την εξέδιδε η μάνα της για να μένει έγκυος και να παίρνει τα επιδόματα – Μαρτυρία για την 23χρονη

«Ραγiζει» κóκαλα η ανατρıχιαστική προφnτεία ιερέα: «Τη χρονιά που θα πέφτει Πάσχα 5 Μαΐου»