Θανάσης Πατριαρχέας: Έβαζα τα όρια μου και τα ξεπέρναγα στις δυσκολίες

Στις δύσκολες συνεργασίες και τον τρόπο που ο ίδιος προσπαθεί να τις αντιμετωπίζει μέχρι σήμερα εστίασε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Πατριαρχέας σαν καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ.

«Παντού υπάρχουν δύσκολες συνεργασίες σε όλα τα επαγγέλματα. Διαπροσωπικές σχέσεις δύσκολες με ανθρώπους, ακόμα και έξω στον δρόμο με έναν άγνωστο μπορεί να έχεις δυσκολίες. Το θέμα είναι πως τις αντιμετωπίζεις και τι όρια βάζεις. Νομίζω ότι εγώ έβαζα τα όρια μου και τα ξεπέρναγα στις όποιες δυσκολίες κι αν είχα» εξήγησε ο ηθοποιός.

«Δηλαδή θα σας πω κάτι πολύ απλό και πρόσφατο ακόμα και τώρα, που είμαι και κάποια χρόνια στον χώρο. Μπορεί κάποιος να μου πει λόγω βιασύνης: “Πατριαρχέα, πάμε εκεί”. Και του λέω, πολύ ευγενικά: “Ή θα με λες κ. Πατριαρχέα, επειδή δεν είσαι φίλος μου, ή θα με λες Θανάση. Προτιμώ Θανάση”. Αυτό εννοώ όριο».

  

«Πιο παλιά όμως μπορεί να μην το έκανα αυτό. Σε σχέση πάντα με τους άλλους ανθρώπους. Να βάλω νερό σε σχέση με τη δουλειά μου, όπου θα πω πως “είναι μια δουλειά που δεν είναι τόσο καλή αλλά θα πάρεις πάρα πολλά χρήματα” ή “είναι μια δουλειά που είναι πολύ καλή αλλά χρήματα δεν θα πάρεις ούτε τα μισά”, εκεί θα μπω στη σκέψη τώρα που έχω και τρία παιδιά. Στο να βάλω νερό όμως στο κρασί μου, αν εσύ θα μου φέρεσαι καλά, όχι, θα σηκωθώ και θα φύγω» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Θανάσης Πατριαρχέας στην ψυχαγωγική εκπομπή “Δύο στις 10” της ΕΡΤ.

Ισπανία: Έρευνες για αγνοούμενους από τη φωτιά σε νυχτερινό κέντρο – Τουλάχιστον 13 νεκροί (vid)

«Συναγερμός» σε ολόκληρη την χώρα – Γιατί θα ηχήσουν οι σειρήνες την Δευτέρα (2/10);