Θάνατος 20χρονης φοιτήτριας από αμυγδαλίτιδα στα Γιάννενα: Οι δηλώσεις του πατέρα της

Σε απόγνωση βρίσκονται οι γονείς της 20χρονης φοιτήτριας από την Χίο που έχασε τη ζωή της από αμυγδαλίτιδα στα Γιάννενα. Ένα νέο κορίτσι που βρισκόταν στην πόλη για τις σπουδές της και για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου, είδε τη ζωή της να τερματίζεται ξαφνικά και απροσδόκητα.

Το δραματικό γεγονός δεν σοκάρισε μόνο την οικογένεια και τους φίλους της, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινότητα. Η αμυγδαλίτιδα, μια σχετικά συνηθισμένη ασθένεια, δυστυχώς εκδηλώθηκε με τόσο σοβαρές επιπλοκές στην περίπτωση της νεαρής φοιτήτριας.

Ο πατέρας της, με τραυματισμένη την ψυχή και την καρδιά από την απώλεια της κόρης του, βρήκε το κουράγιο να μιλήσει δημοσίως. Το μήνυμά του είναι σαφές: Θέλει να προστατεύσει άλλα παιδιά, θέλει να αποφευχθούν άλλες τέτοιες τραγωδίες.

«Θέλω να προστατεύσω με τον χαμό του δικού μου παιδιού τα υπόλοιπα παιδιά, να μην ξανασυμβεί αυτό», ανέφερε ο πατέρας της κοπέλας, σε μια δήλωση που ραγίζει καρδιές.

Οι λεπτομέρειες του τραγικού αυτού περιστατικού παραμένουν αδιευκρίνιστες, με την οικογένεια να αναζητά απαντήσεις για το τι πήγε στραβά. «Εμείς ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε οι ίδιοι οι γιατροί ξέρουν τι ακριβώς συνέβη», είπε ο πατέρας της, αποκαλύπτοντας τη βαθιά τους απογοήτευση και θλίψη.

Κρατούμενος αυτοκτόνησε στο αστυνομικό τμήμα Βέροιας

Χανιά: Εντοπίστηκαν 1030 δενδρύλλια κάνναβης στην περιοχή των Σφακίων