Αντώνης Καρυώτης: Το καλό παιδί για το οποίο κλαίει όλο το Λασίθι και έχασε τη ζωή του όταν το έριξαν στη θάλασσα στον Πειραιά

Αυτός είναι ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης που βρήκε τραγικό θάνατο χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά όταν το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon τον πέταξε από τον καταπέλτη στη θάλασσα και τον άφησε να πνιγεί.

Ποιος είναι ο Αντώνης;

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsit.gr, πρόκειται για έναν άνθρωπο σκληρό βιοπαλαιστή, γνωστό στην τοπική κοινωνία ο οποίος ζούσε με τις δύο αδερφές στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι. Παιδί από φτωχή οικογένεια, πριν από λίγο καιρό είχε χάσει την μητέρα του και κάτοικοι της περιοχής λένε στο newsit.gr λένε ότι ο άτυχος άνδρας δούλευε μεροκάματο προκειμένου να συντηρήσει την οικογένειά του. Μάλιστα αρκετές φορές ερχόταν στην Αθήνα και ήταν γνωστός στο λιμάνι του Πειραιά.
Ο άτυχος νεαρός ζούσε στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι με τις δύο του αδελφές ενώ πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα του. Νωρίτερα μίλησε στο newsit.gr και ο αδερφός του Νίκος ο οποίος περιέγραψε πως έμαθε τα τραγικά νέα αλλά και ότι άλλο ένα από τα αδέρφια τους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς δεν άντεξε όταν πληροφορήθηκε το χαμό του Αντώνη.

Άτομο με αναπηρία ο Αντώνης: “Είχε εισιτήριο”-Τα πρώτα λόγια του αδερφού του μετά την τραγωδία στο Blue Horizon

Δολοφονία στο Blue Horizon: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη