Αποστολάκης: «Όποιος δεν θέλει τον Κασσελάκη, ας κάτσει στην άκρη»

«Νομίζω είμαι δικαιωμένος, αλλά το πολύ σημαντικό είναι ότι τελικά ο ελληνικός λαός και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν ενδιαφέρον για να κερδίσει η ελπίδα και το φως ξανά»

«Μια είναι η αντιπαράθεση, μία η γκρίνια, αλλά γεγονός είναι ένα. Αυτός είναι αρχηγός», σχολίασε την επομένη της θριαμβευτικής νίκης του Στέφανου Κασσελάκη στην κάλπη, που τον ανέδειξε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος μάλιστα δήλωσε και «δικαιωμένος» για την επιλογή του.

«Πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν στον ΣΥΡΙΖΑ και θα αλλάξουν. Θα λειτουργεί σαν κόμμα. Ούτε τάσεις, ούτε φατρίες, ούτε επαναστάσεις, ούτε εσωτερική αντιπολίτευση. Όποιος είναι δίπλα σε αυτές τις θέσεις, όποιος θέλει να βοηθήσει, εδώ υπάρχει πεδίο να προχωρήσουμε. Όποιος δεν θέλει, ας κάτσει στην άκρη», επεσήμανε ο Ευάγγελος Αποστολάκης με φόντο την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στο «τιμόνι» του ΣΥΡΙΖΑ.

«Νομίζω είμαι δικαιωμένος, αλλά το πολύ σημαντικό είναι ότι τελικά ο ελληνικός λαός και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν ενδιαφέρον για να κερδίσει η ελπίδα και το φως ξανά. Ξεκινάει μια καινούρια ημέρα από σήμερα με δουλειά, με προοπτική και με την πεποίθηση ότι θα καταφέρει πλέον το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να αγκαλιαστεί από την κοινωνία ξανά, να μπει στην πραγματικότητα. Αλλάζει το σκηνικό», δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας (25.09.23).

Για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αποστολάκης είπε χαρακτηριστικά: «Ο αρχηγός του κόμματος είναι ο κ. Κασσελάκης. Αυτά που πρέπει να γίνουν και η επόμενη ημέρα στο κόμμα χρειάζεται καθαρές θέσεις και καθαρές κινήσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χάσιμο χρόνου και αντιπαραθέσεις χωρίς νόημα».

«Είναι αποφασισμένος»

«Μετά από αντιπαραθέσεις, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν πικρίες και να είναι δύσκολο κάποιος να ξεπεράσει τον εαυτό του και να δείξει μεγαλοσύνη και να συνειδητοποιήσει πως για το καλό της παράταξης και το καλό της χώρας, μετά την αναμέτρηση να δεχτούν όλοι ότι αυτός είναι ο αρχηγός. Εάν δεν γίνει αυτό, το εγχείρημα δεν θα πετύχει. Βεβαίως είναι αποφασισμένος (ο Στέφανος Κασσελάκης). Η κοινωνία δεν του είπε πήγαινε να ξανακάνεις τα ίδια, γιατί τα ίδια είναι θέμα. Εντοπίζουμε πού και πώς πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα», υποφράμμισε.

«Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ικανοί άνθρωποι, που έχουν να δώσουν και να προσφέρουν σε αυτό το κόμμα ανεξαρτήτως του ποια θέση πήραν στην αντιπαράθεση. Το θέμα είναι πως πρέπει να αναγνωριστεί και να δεχτεί όλο το σύστημα ότι υπάρχει ένα καινούριο ξεκίνημα. Αντιδράσεις θα υπάρχουν. Και χθες ακούστηκαν φωνές και από την νεολαία κτλ. Μια είναι η αντιπαράθεση, μια η γκρίνια, αλλά γεγονός είναι ένα. Αυτός είναι αρχηγός, αποφασίστηκε», τόνισε.

«Δεν είναι εύκολο να καταπιείς πως σε 20 μέρες πήρε το κόμμα»

Και συνέχισε: «Δεν είναι εύκολο να καταπιείς το γεγονός πως κάποιος σε 20 μέρες προεκλογικής καμπάνιας κατάφερε να πάρει το κόμμα στα χέρια του και με τέτοια διαφορά. Από κει και μετά όλοι συνειδητοποιούν την πραγματικότητα. Αν δεν το κάνουν υπάρχουν και άλλοι δρόμοι. Αλλά δεν είναι να φτάσουμε και να ξεκινήσουμε έτσι. Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να γίνουν αυτά για τα οποία τον επέλεξε η κοινωνία. Εάν δεν γίνουν αυτά και εάν δεν κάνει τις κινήσεις που πρέπει, το εγχείρημα θα αποτύχει».

Με την ελληνική σημαία να κυματίζει, τεράστιο σαν παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι που μένει μόνος ο Νότης Σφακιανάκης μετά τον χωρισμό

Φίδι πνίγεται ενώ προσπαθεί να καταπιεί ψάρι – Τρομακτικές εικόνες