Χαρδαλιάς: Προτεραιότητα η καθημερινή ζωή και η ασφάλεια του πολίτη

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό “Αττική Μπροστά”, μίλησε για τα προβλήματα της καθημερινότητας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Αττικής. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Παραπολιτικά”, ο Χαρδαλιάς επισήμανε ότι τα δύο μεγάλα στοιχήματα είναι η καθημερινότητα και η ασφάλεια του πολίτη και δήλωσε ότι θα τα κερδίσει.

Όσον αφορά τα προβλήματα της καθημερινότητας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Αττικής, ο Χαρδαλιάς δεσμεύτηκε ότι θα λύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών μέσα στα πρώτα τρία χρόνια της θητείας του. Θα υπάρξει ένα συνολικό σχέδιο με σύγχρονες μεθόδους διαχείρισης και θα δοθεί έμφαση στην ανακύκλωση και τη χωριστή συλλογή βιοαποβλήτων. Επιπλέον, θα γίνουν σημαντικές επενδύσεις στην κατασκευή και λειτουργία σύγχρονων μονάδων.

Όσον αφορά την αντιπλημμυρική και αντιπυρική θωράκιση του λεκανοπεδίου, ο Χαρδαλιάς επισήμανε ότι χρειάζεται να επιταχυνθεί ο βηματισμός μας λόγω της κλιματικής κρίσης. Προανήγγειλε τη λειτουργία πλήρως εξοπλισμένου και επαρκώς στελεχωμένου Περιφερειακού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας και την ολοκλήρωση δρομολογημένων και το ξεκίνημα νέων έργων αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας.

Σχετικά με τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ασφάλειας των κατοίκων της Αττικής, ο Χαρδαλιάς αναφέρει ότι θα συνεργαστεί με τους δημάρχους και θα δημιουργήσει ένα Παρατηρητήριο που θα παρακολουθεί την εξέλιξη των έργων και των δράσεων. Ταυτόχρονα, θεωρεί κομβικό το ζήτημα των συναρμοδιοτήτων και θα διεκδικήσει την άρση των αλληλοεπικαλύψεων, ώστε να υπάρχει μία υπεύθυνη αρχή για κάθε ζήτημα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επισημαίνει τη σημασία των προβλημάτων τη

F1: Ένα ταξίδι στην ιστορία του Grand Prix Σιγκαπούρης

Πότε η μέντα είναι απαραίτητη για το καναρίνι σας;