Δίδυμα 7 μηνών αρνούνται να κοιμηθούν χώρια και τσιρίζουν μόλις χωριστούν

Δύο διδυμάκια 7 μηνών κέρδισαν την καρδιά μας με το ιδιαίτερο δέσιμο που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους! Ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου δείχνει πως τα δύο αδερφάκια είναι αχώριστα και κοιμούνται κάθε βράδυ αγκαλιασμένα. Εάν, μάλιστα, προσπαθήσεις να τα χωρίσεις, ξεσηκώνουν τον τόπο από τα κλάματα!

Η μαμά τους, η 27χρονη Brenna Grund, ανέφερε πως οι γιοι της, Lane και Lennox, έχουν περάσει μόνο μία νύχτα χώρια καθώς τα δύο αδελφάκια βρίσκουν θαλπωρή και παρηγοριά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Μετά από κάποια επικριτικά σχόλια που δέχτηκε η Brenna στο Tik Tok επειδή αφήνει τα διδυμάκια να κοιμούνται μαζί, αποφάσισε να δείξει τι συμβαίνει όταν προσπαθεί να τα χωρίσει.

@momtothegrundtwins Reply to @irreplaceableme1 my kids scream and wont stop. They arent ready i wish people would not be so quick to judge ☺️ #breaksmyheart #Sing2gether ♬ original sound – Brenna Grund

«Η καρδιά μου γίνεται χίλια κομμάτια από το γοερό κλάμα τους κάθε φορά που τους χωρίζω. Δεν ηρεμούν μέχρι να τους ξαναβάλω τον έναν δίπλα στον άλλον, όπου αποκοιμιούνται σε δυο λεπτά». Το βίντεο που ανέβασε επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της, ενώ άλλες αναρτήσεις της δείχνουν το δέσιμο των αγοριών όταν παίζουν και γελούν παρέα.

Η μαμά που έχει συνολικά 4 παιδιά, απάντησε στους επικριτές της πως δεν πιστεύει στη μέθοδο «άστο να κλάψει» την οποία εφάρμοζαν παλαιότερες γενιές και δεν θέλει να χωρίζει τα δίδυμα την ώρα του ύπνου μέχρι να συνηθίσουν να κοιμούνται το καθένα μόνο του. «Είναι πολύ καταπραϋντικό για αυτούς να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και να κρατιούνται χέρι. Είναι κάτι στο οποίο έχουν συνηθίσει απ’ όταν βρίσκονταν στην κοιλιά μου».

Όσο για τον δεσμό των παιδιών της, λέει ότι είναι πολύ ξεχωριστός και υποθέτει πως μόνο όσοι έχουν δίδυμα αδέλφια μπορούν να τον καταλάβουν.

-: mirror.co.uk

«Άννα σ’ αγαπώ ξύπνα»: Σπάραξε στην κηδεία του 2,5 ετών κοριτσιού η μητέρα του

Άλλος…ψευτογιατρός με ματζούνια μας βρήκε: 36χρονη μητέρα πέθανε χτυπημένη από καρκίνο