Ευχάριστα νέα: Βρέθηκε η 15χρονη Υβόννη που είχε εξαφανιστεί στις 11 Αυγούστου από χώρο παιδικής προστασίας

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της Υβόννης Π. 15 ετών όπως προκύπτει από ανακοίνωση του «Χαμόγελο του Παιδιού». Τα ίχνη της ανήλικης είχαν χαθεί από χώρο παιδικής προστασίας της Αθήνας στις 11 Αυγούστου.

Η περιπέτεια της 15χρονης Υβόννης Π. έληξε τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν, έκανε γνωστό το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σε καλή κατάσταση η υγεία της

Η Υβόννη Π. βρέθηκε στην περιοχή της Αθήνας και είναι καλά στην υγεία της. Αξίζει να σημειωθεί, πως η εύρεση της Υβόννης Π. έγινε δυνατή χάρη στο ενδιαφέρον νεαρών κοριτσιών, τα οποία τη βοήθησαν να επικοινωνήσει και να συνδεθεί με τους δικούς της.

Η 15χρονη είχε εξαφανιστεί στις 11 Αυγούστου στην Αθήνα, όπως είχε αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο σχετικό Missing Alert, όπου τονιζόταν ότι συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή του ανήλικου κοριτσιού σε κίνδυνο.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» διαβεβαιώνει ότι θα βρίσκεται κοντά στην Υβόννη Π. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Δάκρυσε κι ο Θεός στην Κρήτη: Θρήνος για τον 13χρονο Γιώργο που νικήθηκε από τον καρκίνο

Εφιαλτικές προβλέψεις μετεωρολόγου για πλημμύρες στη Θεσσαλία