«Υπάρχει ένα μωρό στα σκουπίδια»: 15χρονη γέννησε μέσα στο σπίτι της με τους γονείς της και σκότωσε το μωρό

Μία 15χρονη μαθήτρια σκότωσε το ίδιο της το μωράκι αφού το γέννησε και το αποκάλυψε στους γονείς της αμέσως μετά.

Γέννησε στο σαλόνι

Το άτυχο αγοράκι, που γέννησε η Πάρις Μάγιο ξαφνικά στον καναπέ, φαίνεται πως βρήκε η γιαγιά του, στον κάδο σκουπιδιών, ξεσπώντας σε ουρλιαχτά.

Όπως περιέγραψε ο εισαγγελέας στο δικαστήριο, η νεαρή χτύπησε το νεογέννητο, έβαλε βαμβάκι στους αεραγωγούς του παιδιού και στη συνέχεια έβαλε το σώμα του σε μια σακούλα σκουπιδιών και ζήτησε από τον μεγαλύτερο αδελφό της να την πετάξει την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, η μητέρα της, όταν κοίταξε στο εσωτερικό της σακούλας, φώναξε «υπάρχει ένα μωρό στην τσάντα των σκουπιδιών» και στη συνέχεια κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Η κοπέλα, 19 ετών σήμερα, αρνείται ότι δολοφόνησε το παιδί, το οποίο γεννήθηκε τελειόμηνο ή σχεδόν τελειόμηνο, το βράδυ της 23ης Μαρτίου 2019.

Σκότωσε το νεογέννητο και πήγε για ύπνο

Ο εισαγγελέας Jonas Hankin KC υπογράμμισε «η γέννηση έγινε στο σαλόνι του οικογενειακού σπιτιού, όπου ζούσε η Miss Mayo με τους γονείς και τον αδελφό της George. Ήταν μόνη και γέννησε το μωρό χωρίς βοήθεια, ενώ ο άρρωστος πατέρας της βρισκόταν στον επάνω όροφο και έκανε αιμοκάθαρση υπό την επίβλεψη της μητέρας της. Μετά τον τοκετό, η κατηγορούμενη επιτέθηκε στο μωρό και το χτύπησε στην επάνω αριστερή και δεξιά πλευρά του κεφαλιού του προκαλώντας σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Περίπου δύο ώρες αργότερα, συνειδητοποιώντας ότι το μωρό ήταν ακόμα ζωντανό, του έβαλε κομμάτια από βαμβάκι στο στόμα και το λαιμό του. Έβαλε το σώμα του μωρού μέσα σε μια τσάντα κάδου και το άφησε στο κατώφλι της πόρτας πριν πάει για ύπνο».

Ο ίδιος επεσήμανε ότι η νεκροψία ανακάλυψε ότι το μωρό πνίγηκε, αφού ένα κομμάτι βαμβάκι έφραξε τον οισοφάγο του.

Μαθεύτηκε πριν από λίγο, ο κόσμος έχει οργιστεί: Ελεύθερος ο πατέρας του νεκρού βρέφους μετά τον ανακριτή

Το βίντεο που είδε ο εισαγγελέας και “πάγωσε” τη κηδεία: «Είμαι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας, να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια»