Ελιάνα Χρυσικοπούλου αποκαλύπτει τις ύπουλες προσεγγίσεις για μια δήλωση από τον πρώην σύζυγό της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου συνεχίζοντας τη συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της. Εξέφρασε την άποψή της για τον τρόπο που ορισμένοι συνάδελφοί της αντιμετώπισαν την κατάσταση.

Οι δημοσιογράφοι, όπως ανέφερε η ίδια, προσέγγισαν τον πρώην σύζυγό της με έναν ύπουλο τρόπο, πιστεύοντας ότι θα τον πιάσουν αδιάβαστο και θα λάβουν μια εύκολη απάντηση. Ωστόσο, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ως γνώστρια του παιχνιδιού, το ζύγισε καλύτερα και αντιμετώπισε την κατάσταση με αξιοπρέπεια και στοιχεία.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, επισημαίνοντας ότι ο χώρος τους σέβεται την αμοιβαία συνεργασία τους από το 2012, με μια μικρή διακοπή δύο ετών. Κανένας δεν προσπάθησε να την ανταγωνιστεί ή να την αποσπάσει από τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

Με αυτές τις δηλώσεις, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απέδειξε την επαγγελματική της στάση και τον σεβασμό προς τους συνεργάτες της, ανεξάρτητα από τις προσωπικές της δυσκολίες.

Διαβάστε περισσότερα στη συνέχεια…

Κλήση για βόμβα στο Open: Η αντίδραση της αστυνομίας

Ψεύτικο τηλεφώνημα για βόμβα στο Open: Η αντίδραση των αρχών