Γιάννης Κότσιρας: Η προτίμηση του για αυθεντικά λαϊκά πρόσωπα και η αποφυγή της συνάντησης με τον Αντώνη Ρέμο

Ο Γιάννης Κότσιρας δήλωσε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και στον Νίκο Συρίγο πως δεν έχει πρόβλημα σε επίπεδο δισκογραφίας, αλλά θα ήταν πολύ δύσκολο σε επίπεδο νυχτερινής εμφάνισης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε σε μια εκτεταμένη συνέντευξη για θέματα όπως οι Τέμπες, η πρόσφατη γυναικοκτονία, οι πολιτικοί και η αστυνομία. Επιπλέον, αποκάλυψε γιατί δεν θα συνεργαζόταν ποτέ με τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Γιάννης Κότσιρας εξέφρασε την άποψή του για τη μουσική σκηνή και την κοινωνία γενικότερα, αναφέροντας πως το εύπεπτο στη μουσική υπήρχε πάντα αλλά τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί το πιο σκεπτόμενο. Επίσης, αναφέρθηκε στη δολοφονία της νεαρής κοπέλας έξω από ένα ΑΤ και στην ανάγκη για αλλαγές στην κοινωνία και την αστυνομία.

Σχετικά με τα Τέμπη, ο Γιάννης Κότσιρας δήλωσε πως έχει τεράστιο θυμό και προσπαθεί να μιλάει ψύχραιμα για το θέμα, αν και αναγνωρίζει την πολιτική ευθύνη που υπάρχει. Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία με διάφορους καλλιτέχνες και στον λόγο που δεν θα συνεργαζόταν με τον Αντώνη Ρέμο σε νυχτερινές εμφανίσεις.

Νίκος Βέρτης: Ανακοίνωση για την υγεία του

Κωνσταντίνος Ζούλας αντιδρά σε φήμες για χαμηλή βαθμολογία της Ελλάδας στη Eurovision 2024