Η αντίσταση της ομάδας: Επιμένει να την στέλνει στον τάκο

Ποια αναδείχθηκε δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor;

Δυσκολίες αντιμετωπίζει η Μπλε ομάδα στο Survivor, αφού παρά το γεγονός πως έγινε ανασχηματισμός, δεν μπορεί να βρει τα πατήματά της. Η ομάδα του James Καφετζή δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει τις επιδόσεις της και έτσι χθες οδηγήθηκε για ακόμα μία φορά στην κάλπη.

Το αποτέλεσμα έδειξε πως η Ευγενία Μπόρλα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, αφού συγκέντρωσε 5 αρνητικές ψήφους. «Σίγουρα έχω τις λιγότερες νίκες, οπότε δικαίως με ψήφισαν τα παιδιά. Δεν έχω κάνει την καλύτερη αρχή και μετά κατρακύλησα και ψυχολογικά. Θεωρούν ότι θα χάσω, δεν τους κατηγορώ, και εγώ το ίδιο μπορεί να έκανα», δήλωσε η Ευγενία μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στο Survivor της Κυριακής.

Οι δυο ομάδες ρίχτηκαν ξανά απόψε στο στίβο μάχης για τη διεκδίκηση της δεύτερης ασυλίας. Τα ματσαρίσματα πήγαν πόντο πόντο και οι ανατροπές δεν σταμάτησαν. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο και μία ήταν η ομάδα που έφτασε στη νίκη.

Η Μπλε ομάδα έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με τους Κόκκινους να πρέπει να επιλέξουν τον δικό τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Αυτή ήταν για ακόμα μία φορά η Άιρα με την αναμέτρηση να κλειδώνει ανάμεσα σε γυναίκες και αυτήν την εβδομάδα.«Το περίμενα το αποτέλεσμα και το θεωρώ φυσιολογικό. Θα είναι η δεύτερή μου μονομαχία. Δεν θέλω να παίξω με τίποτα με κάποια από την ομάδα μου, οπότε ελπίζω να πάμε και να κερδίσουμε τις επόμενες ασυλίες. Δεν έχω θέμα, θα κατέβω κι εγώ» ανέφερε η Άιρα για τη δεύτερη κατά σειρά υποψηφιότητά της στο Survivor.


Διαβαστε Ακομη

Η οικογένεια μου: Η στήριξη της μαμάς και της γιαγιάς μου

Η αγάπη και ο ανταγωνισμός στον γάμο του Δημήτρη και της Αλίκης, όπως τα αποκαλύπτει η Μέλπω Ζαρόκωστα