Η οικογένεια μου: Η στήριξη της μαμάς και της γιαγιάς μου

“Δεν χρειάστηκε να δουλέψω κάπου αλλού για να πληρώνω τη σχολή μου”, δήλωσε ο Δημήτρης Σέρφας.

Ο Δημήτρης Σέρφας παραχώρησε συνέντευξη στην Secret των Παραπολιτικών και στη Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για την αρχή του στην υποκριτική και το πόσο ανατριχιαστικές είναι οι ερωτικές σκηνές που έχει πρέπει να ερμηνεύσει.

“Η μητέρα μου μου πλήρωνε το ενοίκιο και η γιαγιά μου τη σχολή μου. Ο πατέρας μου με βοήθησε με το σπίτι, να κάνω κάποια πράγματα… Όλοι με υποστήριξαν. Δεν χρειάστηκε να δουλέψω κάπου αλλού για να πληρώσω τη σχολή μου “, δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Σέρφας.

Για τις πιο δύσκολες σκηνές εξομολογήθηκε: “Είναι οι ερωτικές. Είναι άβολο. Πρέπει να συνεννοηθείς πρώτα με τον άλλον, να δείτε τη χημεία σας, αν τα πάτε καλά. Μπήκα στη δουλειά την περίοδο που είχε ξεκινήσει το #metoo. Στο φιλί, επειδή υπάρχει επαφή, πρέπει να είσαι προσεκτικός, να μην προκαλέσεις τον άλλον. Στο εξωτερικό πριν από τις ερωτικές σκηνές τους μιλάνε και έχουν coach, που μετά από μία εβδομάδα τους τηλεφωνεί για να τους υποβάλει σε ψυχολογικές ερωτήσεις και να δει αν είναι καλά μετά από αυτό “εξηγεί ο Δημήτρης Σέρφας.


Διαβάστε περισσότερα

Σuναγερμóς στην Ιαπωνία: Εξαπλώνεται μuστnρıώδης λοiμωξη στρεπτóκοκκoυ που τpώει τη σάpκα

Η αντίσταση της ομάδας: Επιμένει να την στέλνει στον τάκο