Η Αποκάλυψη της Λουκίας Παπαδάκη για τη Λάμψη: “Ανακάλυψα τα πάντα”

Η Λουκία Παπαδάκη μίλησε για τα χρόνια που συμμετείχε στην επιτυχημένη σειρά “Λάμψη”, αναφέροντας ότι ο κύκλος της έκλεισε μετά από 11 χρόνια παρουσίας στο πλατό. Η ηθοποιός δήλωσε ότι η πραγματικότητα που ζούσε μέσα στη σειρά ήταν αρκετά κοντά σε αυτή που βλέπαμε στις οθόνες μας και ότι δημιουργήθηκαν δεσμοί μεταξύ των ηθοποιών που εξέλιξαν σε μακροχρόνιες φιλίες. Η Λουκία εξέφρασε επίσης τη λύπη της για το γεγονός ότι ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι πλέον στη ζωή.

Όσον αφορά στις διαφωνίες μεταξύ των πρωταγωνιστών της σειράς, η Λουκία Παπαδάκη δήλωσε ότι δεν είχε γνώση για τις προσωπικές αντιθέσεις και τα συναισθήματα που είχαν δημιουργηθεί ανάμεσά τους, καθώς δεν επηρεάζαν την καθημερινότητά της. Μετά από 11 χρόνια στη σειρά, η Λουκία αποφάσισε ότι ήταν καιρός να ακολουθήσει νέα μονοπάτια, καθώς ο κύκλος της είχε κλείσει ερμηνευτικά και υποθετικά. Η εμπειρία της στη σειρά ήταν μοναδική και αναφέρθηκε στις τρομακτικές αλλαγές που είχε βιώσει.

Τέλος, η Λουκία Παπαδάκη εξέφρασε την άποψη ότι όταν ένας κύκλος κλείνει, δεν χρειάζεται να τον κουβαλάμε μαζί μας, υπογραμμίζοντας τη σημασία του να αφήνουμε πίσω μας το παρελθόν και να κοιτάμε μπροστά.

Στυλ μου Σαρώνει – Ο Στέλιος Κουδουνάρης Κρίνει: ‘Είναι Όλα Λάθος, Αν Είχα Μηδέν Θα Σου Το Έβαζα’

Τέμπη: Σuγκλόνισε η επıζήσασα Ευδοκία Τσαγκλή παρέλασε με πανó που κανείς άλλος δεν θα τόλμαγε να κρατńσει