Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μάλλιου: Το τέλος του Αμερικάνικου Ονείρου

“Είμαι πολύ τυχερός που έχω στήσει τη δική μου εταιρεία και εξακολουθώ να εργάζομαι ανάμεσα σε δύο χώρες… εδώ και εκεί,” εξήγησε ο Δημήτρης Μάλλιος.

Ο Δημήτρης Μάλλιος ήταν καλεσμένος στο στούντιο του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τρίτης, στον ΑΝΤ1. Ο επιχειρηματίας και επενδυτής στο Dragons’ Den μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή του να εγκαταλείψει την καθημερινότητά του στην Αμερική και να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μάλλιος είπε χαρακτηριστικά ότι “έχω τέσσερα παιδιά, τα δύο ζουν εδώ στην Ελλάδα και τα άλλα δύο στην Αμερική. Τα παιδιά που είναι μαζί μου εδώ, τους αρέσει εδώ και δεν θέλουν να φύγουν πίσω καθόλου. Η γυναίκα μου είναι Αμερικανίδα και αποφασίσαμε να εγκατασταθούμε μόνιμα στην Ελλάδα. Εδώ είμαστε, έχουμε πουλήσει τα πάντα. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί και δεν το μετανιώνουμε”.

Ο Δημήτρης Μάλλιος συμπλήρωσε επίσης ότι “κανένας δεν μπορεί να αλλάξει ζωή και να περιμένει τα ίδια. Πρέπει να είσαι έτοιμος για κάτι διαφορετικό επειδή έχεις αλλάξει πολλά. Δεν μπορείς να πεις ότι ‘θα φύγω από εδώ, θα πάω εκεί και θα είναι το ίδιο πράγμα’. Μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα αποδοκιμασία αλλά και αγάπη από την Ελλάδα. Είναι ακόμα δύσκολο να πετύχεις ορισμένα πράγματα εδώ στην Ελλάδα. Δεν έχει φτάσει ακόμα στο επίπεδο που αξίζει, ας πούμε”.

“Τα προβλήματα της Ελλάδας δεν είναι δικά μου, είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος. Έχω στήσει τη δική μου εταιρεία, έχω τη δουλειά μου και εξακολουθώ να εργάζομαι ανάμεσα σε δύο χώρες. Τη δουλειά που κάνω, μπορώ να την εκτελέσω από οπουδήποτε και γι’ αυτό νιώθω πολύ τυχερός. Έχω μια οικογένεια με πολλή αγάπη στο σπίτι και όπου και να πάμε, θα έχουμε το ίδιο πράγμα”.

“Ωστόσο, είναι δύσκολο, για παράδειγμα, για κάποιον που εργάζεται και λαμβάνει μισθό 600 ή 1000 ευρώ τον μήνα, να πληρώνει τόσο υψηλούς φόρους. Πώς μπορεί κάποιος να προχωρήσει στη ζωή του, να ακολουθήσει τα όνειρά του και να αποφασίσει να αποθηκεύσει χρήματα για να ξεκινήσει κάτι; Είναι αδύνατο,” πρόσθεσε ο Δημήτρης Μάλλιος την Τρίτη βράδυ.


Διαβάστε Επίσης

Η εξιστόρηση της Μαρίας Μάρκου: Η αναζήτηση του πατέρα μέσα από τις σχέσεις

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκαλύπτει: Ο μπαμπάς μου και η απουσία πολιτικής δύναμης