Η εξιστόρηση της Μαρίας Μάρκου: Η αναζήτηση του πατέρα μέσα από τις σχέσεις

“Δεν τον βρήκα οπότε μετά άλλαξα το αντικείμενο της αναζήτησης και έψαχνα τον άντρα μου” ομολογεί η Μαρία Μάρκου.

Την Μαρία Μάρκου φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τη νύχτα της Τρίτης, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, δε, η γοητευτική… γυναίκα με τα μαύρα του Chase αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν με τον γάμο αλλά και στην αναζήτηση του πατέρα της στις προσωπικές της σχέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μάρκου εξομολογήθηκε πως «ουδέποτε με πίεσε η μητέρα μου να παντρευτώ, ενώ σαν δικηγόρος μου έλεγε «να θυμάσαι πάντα, παιδί μου, πως μαζί με τον γάμο υπάρχει και η εναλλακτική του διαζυγίου». Τον γάμο εγώ τον έζησα από νωρίς και τον ξαναέζησα, τελείωσε και είναι στο παρελθόν αυτή τη στιγμή».

«Τι συμπέρασμα έβγαλες από τον γάμο; Τι είναι ο γάμος;» αναρωτήθηκε τότε ο παρουσιαστής με την καλεσμένη του να αποκρίνεται ως εξής. «Ο γάμος είναι μια διοικητική πράξη, τίποτα άλλο, όπως και το διαζύγιο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τις διοικητικές πράξεις»

«Υπήρχε περίπτωση ποτέ να έψαχνες τον μπαμπά σου στις σχέσεις σου;» ήταν η επόμενη ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να απαντήσει, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Μαρία Μάρκου. «Βεβαίως. Το έχω πει μάλιστα αυτό αυτολεξεί. Τον έψαξα τον μπαμπά στις σχέσεις μου αλλά δεν τον βρήκα. Οπότε μετά άλλαξα το αντικείμενο της αναζήτησης και έψαχνα τον άντρα μου».

«Μια γυναίκα μπορεί να ψάχνει για πολλούς λόγους τον πατέρα της στις σχέσεις. Είτε είναι ένα πρότυπο που δεν ξεπεράστηκε ποτέ, είτε τον έχασε νωρίς, είτε έχει ανάγκη πατρική θαλπωρή και φροντίδα μέσα από έναν άνδρα. Πολλά. Εγώ το έψαξα γιατί έχασα τον μπαμπά μου σε μικρή ηλικία. Μπορεί να αδίκησα κάποιους συντρόφους μου, αλλά πάντα με ευγένεια και τακτ χωρίζουμε τους δρόμους μας» πρόσθεσε επίσης, με χαμόγελο, η Μαρία Μάρκου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο talk show του ΑΝΤ1.


Διαβαστε Ακομη

Κριτική στον Θοδωρή Κατσαφάδο: Ανατριχιαστική συμπεριφορά στη σκηνή

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Μάλλιου: Το τέλος του Αμερικάνικου Ονείρου