Κριτική στον Θοδωρή Κατσαφάδο: Ανατριχιαστική συμπεριφορά στη σκηνή

Φυσικά τσακωθήκαμε, γιατί μπορεί να είμαι καλό παιδί, αλλά δεν θέλω να ξεπερνιούνται κάποια όρια

Με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει στο θέατρο Άνεσις, ο Θοδωρής Κατσαφάδος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, δε, ο αγαπημένος μας ηθοποιός αναφέρθηκε στο κεφάλαιο δύσκολες συνεργασίες αποκαλύπτοντας τον τσακωμό που είχε με συνάδελφο του.

Έχετε βιώσει δύσκολες συνεργασίες;

Ναι, βέβαια. Έκανα όμως υπομονή. Το τοξικό άτομο, όταν είσαι πολλά χρόνια στη δουλειά και στη ζωή, το καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά. Εγώ όμως δεν κάνω προσλήψεις, αλλά προσλαμβάνομαι και από τη στιγμή που ο θίασος είναι συγκεκριμένος, αναγκαστικά θα είμαι με αυτούς τους ανθρώπους. Είμαι εκπαιδευμένος λοιπόν στο να φέρομαι ανάλογα. Είναι δυσάρεστο όμως να συνυπάρχεις με ένα τοξικό άτομο και ειδικά στη σκηνή, σε ένα επάγγελμα που είναι καθαρά επικοινωνιακό.

Σας συνέβη ποτέ κάτι ακραίο πάνω στη σκηνή;

Ναι, φυσικά. Πριν από κάποια χρόνια μου συνέβη κάτι πολύ άσχημο με έναν υπέροχο ηθοποιό, ο οποίος όμως δεν ήταν υπέροχος σαν άνθρωπος και σαν παρτενέρ. Δεν υπάρχει πια και στη ζωή. Είχα έναν μονόλογο όπου απευθυνόμουν στους θεατές και η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και ο κόσμος ήταν συγκινημένος. Ένα βράδυ λοιπόν, ενώ έλεγα τα λόγια μου, έβλεπα τον κόσμο να γελάει και εγώ δεν καταλάβαινα το γιατί, καθώς ήμουν μόνος μου στη σκηνή. Διαπίστωσα την τρίτη μέρα, που εξακολουθούσε να συμβαίνει το ίδιο, πως αυτός ο συνάδελφός μου ήταν πίσω μου και έκανε κωμικά ότι κατουράει σε έναν βράχο. Δεν έπρεπε καν να βρίσκεται στη σκηνή. Φυσικά τσακωθήκαμε, γιατί μπορεί να είμαι καλό παιδί, αλλά δεν θέλω να ξεπερνιούνται κάποια όρια. Μετά δεν το ξαναέκανε. Οι περισσότερες συνεργασίες μου πάντως ήταν πολύ καλές και έχω εξαιρετικές σχέσεις με τους συναδέλφους μου, τους αγαπάω και με αγαπάνε.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Ο Ζερόμ Καλούτα αναλύει το \”Ζάρι\” της Μαρίνας Σάττι σε απάντηση στο γατοξέρασμα της Έφης Θώδη

Η εξιστόρηση της Μαρίας Μάρκου: Η αναζήτηση του πατέρα μέσα από τις σχέσεις