Ο Ζερόμ Καλούτα αναλύει το \”Ζάρι\” της Μαρίνας Σάττι σε απάντηση στο γατοξέρασμα της Έφης Θώδη

“Κάποιος μπορεί να πει απλά ότι δεν του αρέσει, δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσει σε όλους”, εξήγησε ο Ζερόμ Καλούτα.

Λίγο πριν ταξιδέψει στο Μάλμε της Σουηδίας, για τη Eurovision 2024, ο Ζερόμ Καλούτα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου την Τρίτη στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στη δημοσίευση που έκανε η ελληνική αστυνομία με άρωμα… Eurovision όσο και στο “γατοξέρασμα” με το οποίο η Έφη Θώδη χαρακτήρισε το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι.

Συγκεκριμένα, ο Ζερόμ Καλούτα τόνισε ότι “το Ζάρι αρχίζει να μπαίνει μέσα μας τώρα και η επιτυχία χτίζεται! Ακόμα και η ελληνική αστυνομία, ακόμα και αυτοί δεν έχουν ψυχή; Είναι ένας μουσικός διαγωνισμός και δεν ξέρω τι να πω για τα αρνητικά σχόλια”.

Επίσης, πρόσθεσε ο Ζερόμ Καλούτα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha: “Σίγουρα το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι δεν μπορεί να αρέσει σε όλους. Τώρα, τους χαρακτηρισμούς, όπως το γατοξέρασμα που είπε η Έφη Θώδη, μπορούμε να τους αποφύγουμε. Μπορεί κάποιος απλά να πει ότι δεν του αρέσει, δεν είναι υποχρεωτικό να αρέσει σε όλους. Την Τέχνη την αντιλαμβάνεσαι”.

Δραματική στιγμή στο MasterChef: “Πιέστηκα, θέλω να κάνω εμετό! Θέλω να ξεράσω αυτή την κακία”

Κριτική στον Θοδωρή Κατσαφάδο: Ανατριχιαστική συμπεριφορά στη σκηνή