Δραματική στιγμή στο MasterChef: “Πιέστηκα, θέλω να κάνω εμετό! Θέλω να ξεράσω αυτή την κακία”

Δηλαδή, τι θέλεις ρε μαλ…α; Να μαγειρεύω με πιρούνια στο MasterChef για να με νικήσεις; Τα έχεις όλα, ρε βλάκα.

Ο άγριος καβγάς για τα σκονάκια, που έγινε στην κουζίνα του MasterChef το βράδυ της Τρίτης, φαίνεται ότι δεν άντεξε ο Γιάννης. Έτσι αφού αρχικά κριτικάρισε τον άλλο Γιάννη για τις επιθέσεις προς τον Λευτέρη, όταν δέχθηκε και ο ίδιος επικρίσεις από τον νεαρό του συμπαίκτη αντί να τις αγνοήσει, εξαντλήθηκε στο νέο επεισόδιο.

Γι’ αυτό, μιλώντας στην κάμερα του MasterChef λίγο αργότερα, ο Γιάννης ξέσπασε σε κλάματα ενώ εξομολογήθηκε πως ένιωσε την ανάγκη να κλαίει και να έχει εμετούς από το συναισθηματικό του φορτίο. “Όταν πιέζομαι πολύ, θέλω να κλαίω και να έχω εμετό! Δεν ξέρω γιατί… Με αυτές τις καταστάσεις… Πιέστηκα πάρα πολύ και θέλω να ξεφορτωθώ αυτήν την κακία”.

“Νιώθω την ανάγκη να έχω εμετό. Ρε μαλ…α, δεν έχω καθόλου εργαλεία! Δηλαδή, τι θέλεις ρε μαλ…α; Να μαγειρεύω με πιρούνια για να με νικήσεις; Έχεις όλα, ρε βλάκα” πρόσθεσε ο 34χρονος αρχηγός της μπορντό μπριγάδας του MasterChef για να ξεσπάσει σε αναφιλητά στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Τρίτη.

“Με ενοχλεί αρκετά όλο αυτό που συμβαίνει. Αρχικά σκέφτηκα να το αφήσω πίσω, αλλά δεν μπορείς να αφήσεις πίσω. Δεν μπορώ να ξεπεράσω έτσι τα πράγματα, χρειάζομαι χρόνο. Θέλω να ηρεμήσω λίγο μέσα μου γιατί με όλα αυτά γίνομαι σκληρός. Είναι σαν το τσιμέντο. Που στην αρχή είναι ρευστό και μετά στερεώνεται”.


Διαβαστε Ακομη

Η Εθνική Ελλάδος αποκλείεται από το Euro 2024 μετά την ήττα από την Γεωργία

Ο Ζερόμ Καλούτα αναλύει το \”Ζάρι\” της Μαρίνας Σάττι σε απάντηση στο γατοξέρασμα της Έφης Θώδη