Η Ειρήνη Νικολοπούλου: Μια αληθινή μαχήτρια που ξεπέρασε το πένθος της

“Μια απόλυση είναι από τα δύο, τρία πολύ σημαντικά και άσχημα πράγματα που μπορούν να συμβούν στη ζωή σου” δηλώνει η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Ειρήνη Νικολοπούλου, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων, δε, η έμπειρη παρουσιάστρια μίλησε τόσο για την απόλυση που υπέστη στο παρελθόν από τηλεοπτικό σταθμό ενώ συμβούλευσε και τη νέα γενιά δημοσιογράφων.

Πως βιώσατε το γεγονός ότι χάσατε τη δουλειά σας, λόγω του ότι δεν ενδώσατε σε σεξουαλική πρόταση;

Μια απόλυση είναι από τα δύο, τρία πολύ σημαντικά και άσχημα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν στη ζωή σου. Πρώτο είναι η απώλεια ενός αγαπημένου και η απόλυση έρχεται πολύ κοντά, όπως και ένας χωρισμός. Πέρασα το πένθος μου αλλά, όπως έχω μάθει στη ζωή μου, είμαι μαχήτρια. Κοίταξα μπροστά τον ανοικτό ορίζοντα.

Τι συμβουλεύετε τις νέες κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν με τη δημοσιογραφία;

Να έχουν προσόντα και μεγάλη θέληση. Να πλουτίζουν συνεχώς τις γνώσεις τους, γιατί το επάγγελμα μας θέλει συνεχώς ανανέωση. Να αντέχουν τις αντιξοότητες, Οι γυναίκες στην εξουσία να παραμένουν γυναίκες και να έχουν την ενσυναίσθηση για την οποία διακρινόμαστε.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει το φλερτ με τον Ρομπέρτο Καβάλι: Η ανατρεπτική αποκάλυψη για τον Διονύση

Η συνειδητοποίηση της Έλενας Μπουζάλα: Το σεξισμός στο αθλητικό ρεπορτάζ