Η Ελένη Καρακάση μιλά για τη ρατσιστική διάθεση λόγω ύψους και πάχους

Η Ελένη Καρακάση αναγνωρίζει ότι έχει σβηστεί από το μυαλό της και έχει μείνει μόνο το τραύμα.

Την Ελένη Καρακάση είδαμε να είναι καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Δύο στις 10” με τη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, την Κυριακή, στην ΕΡΤ. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που μέχρι και σήμερα δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τις παρελάσεις στις εθνικές μας επετείους.

“Γιατί δεν σου αρέσουν οι παρελάσεις; Γιατί γκρινιάζεις;” σχολίασε, αρχικά, ο παρουσιαστής της εκπομπής για να απαντήσει ως εξής η καλεσμένη του. “Θα σου πω γιατί. Γιατί όταν ήμουν στο σχολείο, ήμαστε σε ένα μεγάλο σχολείο, το δεύτερο λύκειο και γυμνάσιο της Νέας Σμύρνης, δεν μπαίναμε όλα τα παιδιά στην παρέλαση και γινόταν μια επιλογή. Εγώ κοβόμουν, παρόλο που ήμουν από τις καλές μαθήτριες, λόγω ύψους και λόγω πάχους”.

“Οπότε, επειδή υπήρχε μια ρατσιστική διάθεση, δεν μου αρέσει. Θέλω να παρελαύνουν όλοι. Άμα δηλαδή την κάνεις, να την κάνεις κανονικά. Για όλους. Φυσικά και τα κουβαλάμε όλοι τα παιδικά μας τραύματα. Δεν σου έλεγαν έτσι χοντρά τον λόγο, αλλά σε έβαζαν στο γυμναστήριο και ήσουν στις τελευταίες σειρές και έλεγε… ‘εσείς δεν ήσασταν’. Έχει σβηστεί όμως και λίγο από το μυαλό μου και έχει μείνει μόνο το τραύμα”.

“Θυμάμαι πάρα πολύ ωραία σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις που κάναμε τις γιορτές. Σε αυτές όχι απλά έλεγα ποίημα αλλά, μετά από ένα σημείο, ήμουν στη χορωδία και διοργάνωνα εγώ τις γιορτές. Ακόμα τα έχω κρατήσει όλα αυτά” συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Ελένη Καρακάση στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Ο Χρήστος Δάντης μιλάει για το τέλος της σχέσης του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου: “Ξαφνική διακοπή και πένθος”

Eυrojackpot 29 εκατομμuρίων εuρώ: Στην Ελλάδα το τuχερό δελτίο, αuτός ο 1ος μεγάλоς τuχερός