Ο Χρήστος Δάντης μιλάει για το τέλος της σχέσης του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου: “Ξαφνική διακοπή και πένθος”

“Χάνεις λίγο την μπάλα, όταν αποχωρίζεσαι τον άνθρωπο σου” εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Δάντης για την απουσία της συντρόφου του.

Ο Χρήστος Δάντης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, την Κυριακή, στον Alpha. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην σχέση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου ενώ γύρισε και πίσω στον χρόνο για να θυμηθεί την εμπειρία της Eurovision με την Έλενα Παπαρίζου και το «My number one».

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης εξομολογήθηκε πως “χάνεις λίγο την μπάλα, όταν αποχωρίζεσαι τον άνθρωπο σου. Δηλαδή έχεις συνηθίσει σε έναν ρυθμό ζωής, να βλέπεις έναν άνθρωπο κάθε ώρα και κάθε στιγμή και ξαφνικά αποκόβεται κάθε επαφή. Είναι πένθος”.

“Θυμάμαι πως, όταν παρουσιάστηκαν τα τέσσερα τραγούδια της Eurovision, δούλευα και ήρθε μια τραγουδίστρια από το μαγαζί. Την ρώτησα πως της φάνηκαν τα τραγούδια και μου είπε «μου άρεσαν πάρα πολύ των Σουηδών και ένα τούρκικο. Τέτοιοι που είμαστε, στο τέλος, το τούρκικο θα διαλέξουμε». Και εννοούσε το My Number One».

«Η μετέπειτα αντιμετώπιση μας, ότι έχουμε σίγουρο πως θα ξανακερδίσουμε την Eurovision, με πίκρανε. Γιατί αυτό το πράγμα δεν είναι εύκολο. Τότε έπεσαν τρεις δημιουργοί, έγινε μια τεράστια παραγωγή, έπεσε πάνω ο Φωκάς Ευαγγελινός με όλα του τα μέσα. Ξεχνώντας ότι είχαμε την Έλενα Παπαρίζου που ήταν ένα υπερόπλο, όπως υπερόπλο είναι και η Μαρίνα Σάττι, αρχίσαμε να το έχουμε πολύ βέβαιο την επόμενη χρονιά και να λέμε… εντάξει μωρέ, δικό μας είναι, θα το κερδίσουμε» πρόσθεσε, επίσης, ο Χρήστος Δάντης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.


Διαβαστε Ακομη

Η Ελισάβετ Σπανού μοιράζεται την εμπειρία της στην 9η εβδομάδα με την Εριέττα Κούρκουλου

Η Ελένη Καρακάση μιλά για τη ρατσιστική διάθεση λόγω ύψους και πάχους