Η Συγκινητική Αναμόρφωση της Όλγας Λαφαζάνη: Από την Απόγνωση στην Επιτυχία

Όταν γέννησα, πέρασα μια εφηβεία και μου βγήκε μια έντονη αντίδραση

Η Όλγα Λαφαζάνη συναντήθηκε με τον Τάσο Ιορδανίδη, το απόγευμα του Σαββάτου, στα πλαίσια του νέου επεισοδίου της εκπομπής “Μπαμπα-δες” στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, η όμορφη δημοσιογράφος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο της τηλεόρασης, την εφηβεία που ένιωσε όταν έγινε μητέρα και τη σχέση της με τον Νίκο Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, η Όλγα Λαφαζάνη δήλωσε ότι “περνάς από διάφορα στάδια όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες στη δουλειά. Αρχικά μπορεί να αισθανθείς λύπη και απόγνωση. Έχω παραιτηθεί από δουλειά, έχω φύγει, αλλά τώρα νιώθω πολύ δυνατή και δεν τα παρατάω έτσι εύκολα. Παλιά δεν μιλούσα, τώρα όμως μιλάω.”

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: “Ο Νίκος είναι πολύ προστατευτικός με τα παιδιά μας αλλά δεν το εκδηλώνει τόσο πολύ. Εγώ θα ανησυχήσω, αυτός θα ανησυχήσει, αλλά δεν το επικοινωνεί στα παιδιά. Νομίζω ότι αυτή είναι μια καλύτερη τακτική.”

“Δεν είχα καθόλου άγρια εφηβεία. Την εφηβεία μου την έζησα στα 30 μου, όταν έγινα μητέρα. Ήμουν πολύ ήσυχη και καλή μαθήτρια, πάντα με πλήρη εμπιστοσύνη από τους γονείς μου. Τους ζητούσα να μου ορίσουν ώρα επιστροφής στο σπίτι γιατί όλοι οι φίλοι μου είχαν περιορισμούς.”

“Στα 29 μου, όταν γέννησα, νιώθω ότι πέρασα μια εφηβεία και είχα μια έντονη αντίδραση. Αμφισβητούσα όλους, ήθελα να έχω τον έλεγχο μόνη μου σχετικά με την κόρη μου, δεν εμπιστευόμουν εύκολα και γενικά ήμουν πολύ αντιδραστική”, πρόσθεσε επίσης η Όλγα Λαφαζάνη στη συνέντευξή της με τον Τάσο Ιορδανίδη στη δημόσια τηλεόραση.

Η Βούλα Πατουλίδου: Η μάνα μου θα με ψηφίσει στις Ευρωεκλογές

Ανακοίνωση για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα: Η μαραθώνια μετάδοση