Η Βούλα Πατουλίδου: Η μάνα μου θα με ψηφίσει στις Ευρωεκλογές

\”Μόλις της το ανακοίνωσα πήρε όλες τις θείες, τις φίλες και τις γειτόνισσες να τους το πει\” εξομολογήθηκε η Βούλα Πατουλίδου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βούλα Πατουλίδου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη με αφορμή την υποψηφιότητα της στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Μεταξύ άλλων, δε, η δημοφιλής Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στην απόφαση της αυτή εξηγώντας γιατί θα την ψηφίσει για πρώτη φορά και η μητέρα της.

Ισχύει ότι θα σας ψηφίσει για πρώτη φορά η μητέρα σας; Πώς γίνεται αυτό;

Για την Ευρωβουλή μπορούν να με ψηφίσουν απ’ όλη την Ελλάδα και η μητέρα μου έχει τα δικαιώματά της στον Τριπόταμο Φλώρινας. Τόσα χρόνια καημό το ’χα που δεν μπορούσε να με ψηφίσει η ίδια η μητέρα μου στις αυτοδιοικητικές για τον Νομό Θεσσαλονίκης. Ναι! Ήρθε η ώρα να με ψηφίσει ΚΑΙ η μάνα μου! Μόλις της το ανακοίνωσα πήρε όλες τις θείες, τις φίλες και τις γειτόνισσες να τους το πει. Εκτός από το δικαίωμα ψήφου, αυτοδιορίστηκε διευθύντρια επικοινωνίας και εκπρόσωπος Τύπου στον Τριπόταμο Φλωρίνης.

Από την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης στην Ευρώπη. Πώς νιώθετε γι’ αυτό;

Ευθύνη! Αλλά, όπως λέει και ο Καμύ, «Αν πρόκειται να μου συμβεί κάτι, θέλω να είμαι εκεί». Η πρόταση για τις ευρωεκλογές ήρθε τη στιγμή που μέσα μου ένιωθα πως ήθελα να προσφέρω παραπάνω. Να είμαι εκεί όπου λαμβάνονται αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης. Το μέλλον της Ελλάδας. Στον αθλητισμό ήμουν η πρώτη για την οποία ακούστηκε ο εθνικός μας ύμνος στον στίβο έπειτα από σχεδόν 90 χρόνια, στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης το 1992. Στον στίβο της πολιτικής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα χρόνια που ακολούθησαν, με αντιπάλους τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητά μας, απέδειξα πως, όταν έχεις σύμμαχο την αγάπη και την εκτίμηση των συμπολιτών σου, που σε εκλέγουν δύο συνεχόμενες φορές πρώτη σε ψήφους στην Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, κανένα εμπόδιο δεν είναι ανυπέρβλητο. Το ίδιο θα κάνω τώρα και στον στίβο του Ευρωκοινοβουλίου.

Αθλήτρια ή πολιτικός; Πώς θα χαρακτηρίζατε τη Βούλα Πατουλίδου;

Ελληνίδα! Η σημαία μου με προσδιορίζει, όποιον αγώνα κι αν δώσω. Δεν εννοώ τη διαδρομή για την κάλπη. Εννοώ τον αγώνα που δίνω μετά την κάλπη. Μακάρι να μπορούσα να γνωρίσω όλους αυτούς που με ψήφισαν. Να τους γνωρίσω έναν-έναν και να τους πω: «Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Τώρα θα σας τιμήσω εγώ με τη δουλειά μου».


Διαβαστε Ακομη

Βαρύ πένθος σήμερα για τον ηθοποιό

Η Συγκινητική Αναμόρφωση της Όλγας Λαφαζάνη: Από την Απόγνωση στην Επιτυχία