Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η σημασία της ηλικίας στο βιογραφικό μου

“Είμαι φυσικά ανοιχτή για το GNTM, είναι το πρότζεκτ που με έφερε στην Ελλάδα και με ανέδειξε” παραδέχεται, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μέσα σε όλα, το εντυπωσιακό μοντέλο μίλησε τόσο για την φημολογούμενη επιστροφή του GNTM όσο και τον τίτλο της παρουσιάστριας.

Ειδικότερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πραγματικά δεν ξέρω κάτι ακόμα για το GNTM. Αν γίνει, όμως, σίγουρα θα ήθελα να συμμετέχω. Σίγουρα θα ήθελα να είμαι στο μεγαλύτερο του μέρος γιατί το αγαπάω και το λατρεύω το πρότζεκτ. Δεν το έχω κάνει όμως αυτό το κομμάτι (σ.σ. της παρουσίασης) οπότε είναι κάτι καινούργιο και πάλι, που θα έπρεπε να δοκιμάσω. Είμαι φυσικά ανοιχτή, είναι το πρότζεκτ που με έφερε στην Ελλάδα και με ανέδειξε. Για αυτό βρίσκομαι εδώ και σήμερα».

«Τώρα, λόγω ηλικίας, πρέπει να γράφω »παρουσιάστρια» πρώτα στο βιογραφικό μου γιατί το «μοντέλο» δεν το πιστεύουν! Θα έπρεπε να βάλω «παλαίμαχος» μπροστά».

«Δεν ξέρω αν υπάρχει ερώτηση για το αν το έχει, το να βρεθεί στο Tv Queen. Το θέμα είναι, αν το θέλει και αν την καλύπτει. Από κει και πέρα είναι όλο δικό της» πρόσθεσε επίσης, όσον αφορά την καλή της φίλη, Έλενα Χριστοπούλου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στην εκπομπή του Alpha.


Διαβαστε Ακομη

Η εξέλιξη του metoo: Από τους Λιγνάδη – Φιλιππίδη στην τωρινή στιγμή

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος απαντά στις κατηγορίες: \”Παίζω ενώ ξέρω ότι δεν με θέλουν, το ζω πρώτη φορά\”