«Καρφιά» ο Άδωνις Γεωργιάδης σε Στέφανο Κασσελάκη: «Άσε και λίγο την κλάψα, στην Εκάλη μεγάλωσες»

Ο υπουργός Εργασίας σχολίασε το βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ο Στέφανος Κασσελάκης, για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» και μεταξύ άλλων σχολίασε την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και το βίντεο με το οποίο το ανακοίνωσε.

«Με ενδιαφέρον είδα ότι κατεβαίνει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάποιος κύριος που έχει ζήσει το American dream. Αν κατάλαβα καλά από αυτά που είπε ο κ. Κασσελάκης πήγε στην Αμερική φτωχός, αλλά μετά από 10 χρόνια μπορούσε να πάρει με προσωπική εγγύηση δάνειο για να αγοράσει πλοίο. Δεν είναι και τόσο απλό αυτό. Άρα στην δεκαετία είχε καταφέρει να αποκτήσει μία τεράστια περιουσία. Αυτή είναι η δύναμη του καπιταλισμού θα έλεγα στον κ. Κασσελάκη. Είναι εξαιρετικά οξύμωρο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Εγώ έχω αποφύγει να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο αφορά στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο θα τηρήσω και τώρα. Οφείλω να πω μόνο για το βίντεο που δείξατε, ότι η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου και της επιτυχίας του καπιταλιστικού συστήματος, είναι ο κ. Κασσελάκης. Τώρα αν ο κ. Κασσελάκης, ο οποίος προφανώς έχει πάρα πολύ καλούς επικοινωνιολόγους και ακριβούς από ό,τι μπορώ να δω γιατί αυτό το βίντεο δεν γίνεται σε κινητό τηλέφωνο, αυτό έχει τρικάμερο, μακιγιέζ, φώτα, digital επεξεργασία… Έχει ξοδέψει αρκετές χιλιάδες ευρώ για να γίνει αυτό το βίντεο. Έχει κάποιο ενδιαφέρον. Ο άνθρωπος λεφτά έχει, καλά κάνει να τα χαίρεται, καμία αντίρρηση», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Εμένα με ενδιαφέρει το πολιτικό σκέλος. Ο κύριος που βλέπετε είναι η ενσάρκωση της επιτυχίας του καπιταλισμού. Άρα, ένας υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, καπιταλιστής. Εμένα μου αρέσει. Ο καπιταλισμός μου αρέσει δεν το έχει κρύψει ποτέ. Το αν θα εκλεγεί, θα το αποφασίσει το εκλογικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα το αποφασίσω εγώ», συμπλήρωσε.

Bianca Richards: Το μοντέλο από την Αυστραλία που… «κόβει την ανάσα»!

Δείτε αν είστε δικαιούχοι: Έσκασε νέο επίδομα με ένα κλικ 1000 ευρώ – Τα δικαιολογητικά και οι όροι