Μιχάλης Μανιάτης αποκαλύπτει: Η απάντησή του για τον Γιώργο Λιάγκα

«Έχω κάνει έναν αποτυχημένο γάμο. Καψουρευτήκαμε αλλά δεν αγαπηθήκαμε», είπε ο Μιχάλης Μανιάτης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη παραχώρησε ο Μιχάλης Μανιάτης. Ο ηθοποιός μίλησε για τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, τον αποτυχημένο γάμο του και την καριέρα του στο modeling.

«Η υποκριτική μπήκε τυχαία στη ζωή μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν το μόντελινκ. Δε με αφορούσε αν είμαι ωραίος, δεν κοιταζόμουν στον καθρέφτη. Τυχαία πήγα στο Κους Κους, πήγα να βοηθήσω τα νέα παιδιά. Δεν είμαι καθόλου γενναίος, ό,τι έχω κάνει όμως ήταν τολμηρό. Έχω κάνει έναν αποτυχημένο γάμο. Καψουρευτήκαμε αλλά δεν αγαπηθήκαμε», είπε αρχικά ο Μιχάλης Μανιάτης.

Σχετικά με τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ο Μιχάλης Μανιάτης είπε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι αληθινή και την αγαπάει ο κόσμος. Η Φαίη Σκορδά έχει την ικανότητα να ακολουθεί σωστές συμβουλές. Λατρεύω τον Ανδρέα Μικρούτσικο, δημιούργησε σχολή στην ελληνική τηλεόραση. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο Ζευς της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν παρακολουθώ ποτέ τον Γιώργο Λιάγκα, μου είναι αδιάφορος. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι η λατρεία μου, είναι πολυτάλαντος».

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Μανιάτης ανέφερε: «Οι νέοι παρουσιαστές προσπαθούν να μιμηθούν τους παλιούς. Πολλοί νέοι παρουσιαστές έχουν βγει στο επάγγελμα για την αυτοπροβολή ή επειδή είναι της μόδας να είσαι διάσημος. Η τηλεόραση έχει αντικαταστήσει το κουτσομπολιό».

Αντίδραση της Σάντρα Βουτσά στον θάνατο του Δημήτρη Κόκοτα: “Ξαφνικά έχουν έναν μπατζανάκη στο νοσοκομείο και μαθαίνουν όσα δεν ξέρουμε”

Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρεται στην Ελένη Μενεγάκη: Η ανάγκη ενός restart με βάση τις τηλεθεάσεις