Σuντετριμμένη η Κέιτ Μίντλετον – Η επί χρόνια δıαφωνία με τον Γουίλιαμ και η τελıκή απóφαση που την πλńγωσε

Μια μεγάλη διαφωνία αποκαλύπτουν τα βρετανικά Μέσα ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, με τον τελευταίο να φέρεται να «νικά» και να περνά το δικό του, και την πριγκίπισσα της Ουαλίας να νιώθει συντετριμμένη.
Σημείο της διαφωνίας τους το σχολείο που θα φοιτήσει ο γιος τους διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Τζορτζ. Ο Τζορτζ όταν θα κλείσει τα 13 του χρόνια (το 2026 δηλαδή) θα φοιτήσει στο κολλέγιο του Ιτον. Ενα οικοτροφείο μόνο για αγόρια. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζορτζ θα φύγει από το σπίτι, θα μένει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εσώκλειστος στο σχολείο και θα έχει τη δυνατότητα να επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήθελε ο γιος του να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση και να φοιτήσει σε οικοτροφείο ενώ η Κέιτ Μίντλετον διαφωνούσε κάθετα τόσο με το οικοτροφείο όσο και με το γεγονός ότι είναι ένα σχολείο μόνο για αγόρια.

Ανθρωπος του παλατιού σύμφωνα με τη Daily Mail ανέφερε ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι συντετριμμένη από την απόφαση αυτή του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

«Η Κέιτ διαφωνούσε επί μακρόν με τον σύζυγό της σχετικά με το να τον στείλει μακριά, παρόλο που είναι παράδοση», είπε η πηγή. «Η Κέιτ πιστεύει ότι το να τον στείλει σε ένα τόσο αποπνικτικό σχολείο αντιβαίνει σε όλες τις προσπάθειές τους να εκσυγχρονίσουν τη μοναρχία. Επιπλέον, θα της λείψει απεγνωσμένα ο Τζορτζ».

Η ίδια βασιλική πηγή υποστηρίζει ότι ένας επιπλέον λόγος που η Κέιτ Μίντλετον ήταν τόσο αρνητική ήταν το γεγονός ότι η δική της θητεία σε ένα οικοτροφείο θηλέων στο Μπέρκσαϊρ τη στιγμάτισε αρνητικά καθώς δέχθηκε σκληρό bullying και δεν αντέχει στη σκέψη ότι ο Τζορτζ θα υποφέρει από αντίστοιχο εκφοβισμό στο σχολείο του.

gouiliam kate paidia.jpg 1

Πριν λίγο καιρό υπήρχε η φημολογία ότι τελικά ο Τζορτζ θα πάει στο κολέγιο Μάλμπορο το σχολείο δηλαδή που φοίτησε η Κέιτ Μίντλετον καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε πάει για δεύτερη φορά σε σύντομο διάστημα για να ξεναγηθεί τους χώρους του. Ωστόσο, φέρεται η απόφαση να έχει ληφθεί τελικά για τον Τζορτζ και από ότι φαίνεται δεν πέρασε της Κέιτ.

Ο Γουίλιαμ «τελικά κέρδισε», ανέφερε η βασιλική πηγή. Ο μικρός πρίγκιπας θα ξεκινήσει να φοιτά στο σχολείο όταν γίνει 13 ετών, δηλαδή την μεθεπόμενη χρονιά. Την επόμενη χρονιά θα κληθεί να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις, ένα τεστ λεκτικών και νοητικών ικανοτήτων διάρκειας 150 λεπτών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή η Κέιτ Μίντλετον έχει ήδη αποφασίσει να μην συμμετάσχει σε μια επίσημη επίσκεψη στη Σιγκαπούρη το διάστημα εκείνο για να βρίσκεται στο πλευρό του Τζορτζ.

Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι η Κέιτ «ενέδωσε τελικά» στο θέμα της φοίτησης του Τζορτζ στο κολέγιο Ιτον, αφού αναγνώρισε ότι ο μεγαλύτερος γιος της ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. Ο Τζορτζ φοιτά επί του παρόντος στο μικτό σχολείο Lambrook, μαζί με την αδελφή του πριγκίπισσα Σαρλότ, οκτώ ετών, και τον πεντάχρονο αδελφό του πρίγκιπα Λούις.

 

[ΠΗΓΗ]
To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

Survivor 2024: Συγκλόνισε η Δώρα Νικολή για τον χαμό του παιδιού της – «Κόντεψα να χάσω και το τέταρτο»

Συναγερμός στην ΕΕ για την «τριδημία» αναπνευστικών ασθενειών ‑