Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η πραγματική σημασία του γάμου και η κριτική της στην επιφανειακή νοοτροπία

Η Άφροδίτη Λατινοπούλου δηλώνει ότι ο γάμος των ομοφυλοφίλων είναι αντίθετος προς τη λογική, την επιστήμη, την ηθική και τη θρησκεία.

Σε μια εκτενή συνέντευξη που παραχώρησε η Άφροδίτη Λατινοπούλου στην εφημερίδα Espresso Σαββατοκύριακο με τη δημοσιογράφο Βιβιάν Μπενέκου, εξήγησε τους λόγους που αντιτίθεται στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την υιοθεσία.

Γιατί μια νέα γυναίκα να αντιτίθεται δυναμικά στον γάμο των ομοφυλοφίλων, ειδικά σε μια εποχή όπου η παραδοσιακή οικογένεια αμφισβητείται από τη νεολαία;

Γιατί αυτό είναι αντίθετο προς τη λογική, την επιστήμη, την ηθική και τη θρησκεία. Είναι ανήθικο και προσβολή. Με το πρόσχημα των παιδιών, τα παραδίνουν σε οποιονδήποτε έχει την οικονομική δύναμη να τα εκμεταλλευτεί. Δεν υπάρχει γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων. Ο γάμος είναι ένα ιερό μυστήριο της Εκκλησίας μας. Δεν δημιουργήθηκε για να ντύνονται νύφες οι Μπάμπηδες και οι Μήτσοι και να αγοράζουν παιδιά από το διαδίκτυο.

Φυσικά, δεν μπορώ να αποδεχτώ την εμπορευματοποίηση της μήτρας ως γυναίκα. Είναι τραγικό. Και όλα αυτά ενώ ο θεσμός της παραδοσιακής οικογένειας υπονομεύεται από παντού και η κυβέρνηση προσπαθεί να τον καταργήσει. Όταν η Φωνή Λογικής γίνει ισχυρή, θα κάνουμε τα πάντα για να ακυρώσουμε αυτόν τον απαίσιο νόμο που δυστυχώς ψήφισαν τα 2/3 της “κεντροδεξιάς” κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ούτε ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ δεν το τόλμησε και το έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Απαράδεκτο.

Κάποιος ΛΟΑΤΚΙ που μεγαλώνει παιδιά, πιστεύετε ότι δεν τα αγαπάει;

Δεν μπορώ να βάλω όλους στο ίδιο καζάνι. Πάλι όμως, δεν μπορώ να ακούω χαζομαρίτσες ότι ένα παιδί χρειάζεται μόνο αγάπη για να μεγαλώσει σωστά. Χρειάζεται πολλά περισσότερα. Χρειάζεται όρια, εκπαίδευση, παιδεία, πρότυπα. Ανδρικά και γυναικεία. Και το δικαίωμα να αναφέρει τους ιερούς όρους “μητέρα” και “πατέρας”. Πραγματικά, όλοι αυτοί που υποστηρί

Έπιασαν γιαγιά 104 ετών να οδηγεί χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια – «Θα αγοράσω βέσπα ή σκούτερ», είπε (video)

Λίτσα Πατέρα: Το κοντινό χάσμα με τον ΑΝΤ1