Αλέξης Κούγιας αποκαλύπτει το τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Σε κάθε περίπτωση είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την κρίση της Δικαιοσύνης

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίκου. Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο δικηγόρος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Μη αναμενόμενη από την υπεράσπιση η απόφαση. Εγώ επιμένω ότι πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και για μεγάλη δικαστική πλάνη. Είχα προειδοποιηθεί από την αρχή από συναδέλφους, ότι η κυρία πρόεδρος σε όποιο μεικτό ορκωτό έχει προεδρεύσει, έχει βγάλει ποινή ισοβίου καθείρξεως. Δυστυχώς, σήμερα δοκιμάστηκε και η αντοχή τακτικών δικαστών αλλά και ο θεσμός των ενόρκων. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, η πλειονότητα των ενόρκων έδειξε ασέβεια προς τη διαδικασία, ειδικά η κυρίες ήταν με ένα κινητό στο χέρι και αντάλλασσαν μηνύματα.

Σε κάθε περίπτωση είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ την κρίση της Δικαιοσύνης και το κυριότερο από όλα να διατυμπανίσω ότι η κρίση για την κυρία κατηγορουμένη θα είναι αθωωτική. Σήμερα έγινε το πρώτο δικαστήριο, καταφέραμε και αναδείξαμε θέματα που ούτε η προανάκριση ούτε η ανάκριση ανέδειξε ποτέ. Θα καταθέσουμε έφεση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε Ακόμη

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Συγκινημένες Δηλώσεις μετά την Υγειονομική Περιπέτεια – Η Δανάη Μπάρκα Δείχνει Συναισθηματική

Η ανασυγκρότηση του Σταμάτη Μαλέλη: Μια νίκη επί της κατάθλιψης