Αμίλητος, κοντοκουρεμένος και αγέλαστος: Καρέ καρέ η άφιξη του Κώστα Αναγνωστόπουλου στην Ελλάδα από το Survivor

Αγέλαστος εμφανίστηκε στις κάμερες και στους δημοσιογράφους, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά από την άφιξη του στην Ελλάδα. Ο πρώην παίκτης του Survivor φαίνεται πως δεν αποχώρησε και με τη καλύτερη διάθεση από το ριάλιτι.

Ο πειρατής ή μισθοφόρος αν προτιμάτε, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor All Star την περασμένη Πέμπτη (2/1) όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τέλος του συμβουλίου, από την πρώτη στιγμή έδειξε την ενόχλησή του για αυτή την εξέλιξη.

Ο Κώστας ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Κρις Σταμούλη και τη Ρία Κολοβού που ήταν οι πιο πρόσφατες προσθήκες στο παιχνίδι, και την Εύη Σαλταφερίδου όμως κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν αυτός που θα έπαιρνε το αεροπλάνο για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Αν κρίνουμε από τη συμπεριφορά του κατά την αποχώρησή του, ούτε ο ίδιος περίμενε ότι θα έφευγε.

Μάλιστα, λίγα λεπτά αφότου είχε ανακοινώσει ο Λιανός την αποχώρησή του μετά την ψηφοφορία του κοινού, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε ότι ήθελε να πάρει τη δάδα του και να φύγει, αρνούμενος να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του, όσο και αν εκείνοι έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν. Στην πρώτη ανάρτησή του μετά την αποχώρησή του μάλιστα, ο Κώστας ανέβασε ένα βίντεο που έδειχνε με αιχμηρό τρόπο την ενόχλησή του και τον θυμό του με την παραγωγή για ό,τι είχε συμβεί. Στο βίντεο φαινόταν ένα τσίρκο με τοποθεσία τον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για… τσίρκο.

Μάλιστα, μία παρέα φίλων του που τον περίμενε, φορούσε μάσκες κλόουν, θέλοντας να θυμίσει στο κοινό την ενόχληση του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

SURVIVOR SURVIVOR ALL STAR ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μαύρο Ρόδο spoiler: Επεισόδιο 56, 57, 58, 59, 60, 61

Survivor all star spoiler: Διώχνει κι άλλον παίκτη ο Ατζούν για κινητό