Ανατριχίλα: Ανέβηκαν στη σκεπή για να σώσουν το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής

Συγκινητικές εικόνες από τη φωτιά στην Πάρνηθα, με τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και τους κατοίκους να ανεβαίνουν ακόμα και στη σκεπή του μοναστηριού της Αγίας Παρασκευής για να το προστατεύσουν από τις φλόγες.

Εικόνες αποκάλυψης τα τελευταία δύο 24ωρα στην Αττική καθώς η φωτιά που ξεκίνησε από τη Φυλή έχει φτάσει πλέον στην Πάρνηθα, αφού έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές σε Χασιά και Μενίδι.

Συγκλονιστικές εικόνες από την Αγία Παρασκευή

Το μεσημέρι της Τετάρτης (23/8) στο μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής εκτυλίχθηκαν ανατριχιαστικές στιγμές, καθώς οι φλόγες έφτασαν μια ανάσα από τη μονή και έγινε τιτάνια προσπάθεια για τη σωτηρία της.

Οι φωτογραφίες με πυροσβέστες, εθελοντές και πολίτες να έχουν ανέβει στη σκεπή και να προσπαθούν με κάθε τρόπο να σώσουν τη μονή είναι συγκλονιστικές.

Την ίδια ώρα, η φωτιά κατέστρεψε σπίτια και περιουσίες στο πέρασμά της, ενώ δυστυχώς μετά την πύρινη λαίλαπα βρέθηκαν και πολλά απανθρακωμένα ζώα.

Δείτε φωτογραφίες

«Δε μπορούσα να αφήσω τον πατέρα μου»: Μεγάλη αναζωπύρωση στα Βάγια – Απεγκλωβισμός πατέρα και γιου από κτηνοτροφική μονάδα

Νύχτα αγωνίας στον Έβρο – Μάχη για να μην περάσει η φωτιά την Εγνατία Οδό