Αποχώρηση με δάκρυα: Ο λόγος που ο MasterChef έγινε ένας ανταγωνισμός λεπτομερειών

Ποιος διαγωνιζόμενος αποχώρησε από το MasterChef και έβγαλε για πάντα την μαύρη ποδιά του;

Με τις μαύρες ποδιές εισήλθαν στην κουζίνα του MasterChef ο Παναγιώτης, ο Νίκος και ο Μάριος προκειμένου να δώσουν μια μάχη… δίχως αύριο για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR. Κι αυτό μιας και στο τέλος του νέου επεισοδίου, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής στη μικρή μας οθόνη, ένας διαγωνιζόμενος θα έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι του.

Έτσι, οι τρεις σεφ και κριτές του MasterChef υποδέχθηκαν στην κουζίνα τους υποψήφιους προς αποχώρηση για να γλιτώσει, στη σύντομη αναμέτρηση της τελευταίας ευκαιρίας, ο Γιάννης και να συναντά στον εξώστη τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Στη συνέχεια του επεισοδίου, ο Παναγιώτης, ο Νίκος και ο Μάριος στάθηκαν απέναντι στους κριτές προκειμένου να μάθουν το πιάτο που θα έπρεπε να αντιγράψουν με προσοχή. Κι αυτό είχε την υπογραφή του καλεσμένου σεφ, Περικλή Κοσκινά ο οποίος και τους παρουσίασε ένα πιάτο αυξημένων μαγειρικών απαιτήσεων που δεν επέτρεπε λάθη και αστοχίες.

«Ήταν αυξημένος ο βαθμός αξιολόγησης των πιάτων και μας δυσκόλεψαν οι εξαιρετικές σας προσπάθειες» υπογράμμισε, αμέσως μετά τη δοκιμή όλων των προσπαθειών, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να προσθέσει ο Πάνος Ιωαννίδης πως «κρίθηκαν τα πάντα στη λεπτομέρεια» απευθυνόμενος στους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες του MasterChef.

Και η απόφαση για την αποχώρηση αυτή είχε παρθεί με τον Νίκο να συγκεντρώνει με ενθουσιασμό 35 βαθμούς και να νιώθει, εξ αρχής, πιο ήρεμος και να ανεβαίνει στον εξώστη. Ο παίκτης εκείνος ο οποίος κλήθηκε να αφήσει την μαύρη του ποδιά λοιπόν, ακριβώς σε αυτό το χρονικό σημείο του MasterChef, ήταν ο Παναγιώτης.

«Ήρθα φοβισμένος αλλά πραγματικά με ό,τι καλύτερο μπορούσα να ζήσω» εξομολογήθηκε βουρκωμένος, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης στους κριτές για να προσθέσει λίγο αργότερα, με μάτια δακρυσμένα, πως «δεν το περίμενα! Δεν περίμενα να βρω σε πρόσωπα κάτι παραπάνω από ανταγωνισμό».

Σάλος με την απάτn : Η στιγμή που οι μοναχοί γεμίζουν με μύρο τον σταυρό που έκανε τα «θαύματα»

Παράβαση απαγορευμένων ουσιών: Ο Χρήστος Βολικάκης και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο 2016 – Η αντίδραση του ποδηλάτη