Αποκλειστικό: Ο συναγωνιζόμενος του MasterChef αποκαλύπτει τον πραγματικό εαυτό του στο πλατό

\”Πάρε ένα πόστο μαντάμ, κάτσε σε αυτό το πόστο και άσε να κάνουμε τη δουλειά μας\” δήλωσε ο παίκτης του MasterChef.

Σε μια νέα ομαδική δοκιμασία κλήθηκαν να αναμετρηθούν οι δυο μπριγάδες του MasterChef, το βράδυ της Τετάρτης, με φόντο την ονειρική Λίμνη Βουλιαγμένης. Κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου για το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, ωστόσο, τα αίματα άναψαν για άλλη μια φορά και ο Γιάννης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στην μπορντό μπριγάδα.

Έτσι, ο πρώην αρχηγός των μπορντό του MasterChef διαφώνησε με τις οδηγίες της νυν αρχηγού, Χριστίνας και… πίσω από την πλάτη της, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, έριξε ξανά τα φαρμακερά του βέλη. «Κρατιέμαι, ρε μπρο! Δεν θέλω να βρίσω! στον αέρα! Δηλαδή αν είμασταν μέσα στην κουζίνα θα της έλεγα «άντε και γαμ….». Κατάλαβες; Αλλά δεν είμαστε, μας βλέπει ο κόσμος. Κατάλαβες; 15 χρόνια δουλεύω, ρε μπρο» τόνισε με τον πλέον αθυρόστομο τρόπο ο παίκτης του MasterChef.

«Ρε μπρο, τώρα να έχουμε κάτι να λέμε και να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε! Δεν είχε να ασχοληθεί… Πάρε ένα πόστο μαντάμ, κάτσε σε αυτό το πόστο και άσε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Βέβαια, όσα εκμυστηρεύτηκε στον… μπρο, ουδέποτε τα ξεστόμισε για μια ακόμα φορά ο Γιάννης στην Χριστίνα και ενώπιων όλων των συμπαικτών του κατά τη διάρκεια της νέας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης στο STAR.


Διαβαστε Ακομη

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μιλάει για τη διαχείριση των παρενοχλήσεων: Τι θα άλλαζε αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω

Άδωνις Γεωργιάδης: Ένας σκοτεινός χείμαρρος στην ελληνική πολιτική