Δημήτρης Παπανώτας: Η απειλή να παραιτηθεί αν δεν αντιμετωπιστούν οι επιθέσεις

“Τους δίνω συγχαρητήρια για τον ρηχό τρόπο σκέψης που αντιμετώπισαν το ζήτημα και ειλικρινά λυπάμαι” δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Αποπέμφθηκε από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη ο Δημήτρης Παπανώτας λόγω μίας δήλωσης που είχε κάνει στο παρελθόν για τις γυναίκες. Στο θέμα είχε παρέμβει και η Σοφία Μπεκατώρου, η οποία είναι και η ίδια υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από το κόμμα να πράξει όπως οφείλει. Ο ίδιος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live και ανέφερε για αυτήν την έκβαση:

«Είναι μια μεγάλη νίκη που κατάφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης και τα υπόλοιπα κόμματα ενάντια του ΣΥΡΙΖΑ. Τους δίνω συγχαρητήρια για τον ρηχό τρόπο σκέψης που αντιμετώπισαν το ζήτημα και ειλικρινά λυπάμαι. Από την άλλη χαίρομαι γιατί όταν μπεις σε έναν στίβο να δώσεις έναν αγώνα και δεν είναι πρέπουσες οι συνθήκες, καλό είναι να το μαθαίνεις πολύ νωρίς.

Εγώ από χθες είχα μιλήσει με πολύ υψηλά ιστάμενους του κόμματος και τους είπα πως αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που σίγουρα θα δεχθώ -γιατί είμαι ένας υποψήφιος ο οποίος είμαι πάντα στο κέντρο της προσοχής- τότε να παραιτηθώ. Μου είπανε όχι Δημήτρη μου θα είμαστε στο πλευρό σου. Δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο» ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν θέλουν τη βοήθείά μου; Δεν πειράζει. Δεν πρόκειται για προσβολή μόνο στο πρόσωπο μου, αλλά και όλων αυτών που ήρθαν για να ψηφίσουν για την ανάδειξη των υποψηφίων του κόμματος. Καλή συνέχεια εύχομαι και στον κ. Κασσελάκη. Θέλω να του θυμίσω ότι ήμουν ο πρώτος που τον στήριξε από το πρώτο βίντεο που ανέβασε» απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας.


Διαβαστε Ακομη

Δημήτρης Παπανώτας: Το παρασκήνιο μετά την κατηγορία για μισογυνισμό

Κώστας Φραγκολιάς: Αντίδραση εναντίον της διαγραφής του Δημήτρη Παπανώτα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ