Δράστης Συνελήφθη: Κλοπή από Πλημμυρισμένη Επιχείρηση στη Λάρισα κατά τη Διάρκεια της Κακοκαιρίας Daniel

Παρά τις έντονες καιρικές συνθήκες που έχουν επηρεάσει την Θεσσαλία, υπάρχουν περιπτώσεις που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για προσωπικό κέρδος. Συγκεκριμένα, συνεχίζονται τα περιστατικά πλιάτσικου από επιτήδειους σε πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις στην περιοχή.

Στη Λάρισα, ένας άνδρας συνελήφθη την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2023, κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Λάρισας, με σκοπό την αποτροπή παράνομων ενεργειών εις βάρος των πολιτών που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία “Daniel”.

Ο δράστης εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης ενός πληγείσα επιχείρησης και κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προϊόντα, τα οποία, όπως εξακριβώθηκε, είχαν αφαιρεθεί από την επιχείρηση. Τα κλοπιμαία αντικείμενα επιστράφηκαν στον εκπρόσωπο της επιχείρησης.

Η Ελληνική Αστυνομία, με πρωταρχικό μέλημα την ασφάλεια των πολιτών, συνεχίζει να είναι παρούσα και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Είναι ζωτικής σημασίας να σημειωθεί ότι, 24 ώρες το 24ωρο, οι αστυνομικοί της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας διενεργούν περιπολίες με αμείωτη ένταση για την προστασία των ιδιοκτησιών στις πληγείσες περιοχές.

Αυτά τα περιστατικά επισημαίνουν την ανάγκη για ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και προσοχή στην περιοχή, αλλά και την ανάγκη για συνεργασία και αλληλεγγύη από την κοινότητα, σε μια περίοδο που οι πολίτες είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι παράδοξο και τραγικό να υπάρχουν άτομα που επιδιώκουν το προσωπικό τους κέρδος εις βάρος των πληγέντων από την κακοκαιρία.

Η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης: Τώρα μπορούμε να ζητάμε φωνητικά τα έγγραφα και τις υπηρεσίες που θέλουμε

Εντυπωσιακό Timelapse Βίντεο Αποκαλύπτει τη Γη από Ψηλά!