Δυστυχώς Αυτοκτόνησε πασίγνωστος ηθοποιός

Πριν από τον τραγικό θάνατό του, ο Lee Sun-kyun, διάσημος για τον ρόλο του στο «Parasite», αποσύρθηκε από μια επερχόμενη ταινία με τίτλο «No Way Out”.

Ο ηθοποιός είχε συμφωνήσει να αποχωρήσει από το πρότζεκτ λόγω των συνεχιζόμενων ερευνών για ύποπτη χρήση ναρκωτικών, επικαλούμενος την ανάγκη χρόνου για την επίλυση της κατάστασης. Παρά την αποχώρησή του, η παραγωγή της ταινίας συνεχίστηκε χωρίς καθυστέρηση.

Ο Lee Sun-kyun, ηλικίας 48 ετών, βρέθηκε αναίσθητος σε ένα πάρκινγκ της Σεούλ και ο θάνατός του διαπιστώθηκε επί τόπου. Οι αρχικές ενδείξεις έδειχναν πιθανή δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, καθώς υπήρχε κοντά του ένα κομμάτι κάρβουνου, αλλά η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Πριν από την τραγωδία, ο ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει αρκετές έρευνες της αστυνομίας σχετικά με υποτιθέμενη χρήση ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης της μαριχουάνας και της κεταμίνης. Παρά τις σθεναρές αρνήσεις του, κατηγορήθηκε ότι κατανάλωσε ναρκωτικά σε ένα σπίτι, αλλά επέμεινε ότι τον εξαπάτησαν για να πάρει ουσίες και ότι τον εκβίασαν.

‘Parasite’ star Lee Sun-kyun dropped by film project before apparent suicide https://t.co/Pqfxs2bwaY pic.twitter.com/beh7huSZKf

— Page Six (@PageSix) December 27, 2023

Το μυστήριο για τις συνθήκες γύρω από την αυτοκτονία του ταλαντούχου ηθοποιού συνεχίζεται. Η σύζυγός του είχε ενημερώσει τις αρχές ότι ο ηθοποιός είχε φύγει από το σπίτι και είχε βρει ένα σημείωμα αυτοκτονίας, ακόμα όμως δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που θέλησε να αφαιρέσει τη ζωή του.

Σημειώνεται ότι οι προηγούμενες εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας από την Εθνική Ιατροδικαστική Υπηρεσία, είχαν βγάλει αρνητικά αποτελέσματα για ναρκωτικά στον οργανισμό του. Ωστόσο, τα περιστατικά αυτά είχαν οδηγήσει στην απομάκρυνσή του από το κινηματογραφικό πρότζεκτ και είχαν ρίξει σκιά στην καριέρα του.

[ΠΗΓΗ]

Τpαγικό το παιχνίδι της μοίρας: Χθες, 1 μέρα πριν πeθάνει, είχε γενέθλια ο αστυνομικός

Προσοχń αuτή είναι η νέα απάτn με τα ΕΛΤΑ που σαpώνει στην Ελλάδα – Πολλοi συμπολiτες μας έχουν πέσεı θúματα