Εκκενώνεται ο ιππικός όμιλος στην Ανάβυσσο: Συγκλονιστικές εικόνες με τα τρομοκρατημένα άλογα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στον Κουβαρά, ενώ αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στον Ιππικό Όμιλο της Ανάβυσσου, όπου πολλά άλογα βρίσκονται εγκλωβισμένα και προσπαθούν να ξεφύγουν.

Σημειώνεται, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη δραματική επιχείρηση για τη διάσωση των αλόγων στο «Kalyvia Riding Club St. George». Χαρακτηριστικό ήταν το πλάνο που κατέγραψε η κάμερα του Mega, στο οποίο καταγράφηκαν οι υπεύθυνοι του Ομίλου να ανοίγουν τους χώρους, ώστε να απελευθερωθούν τα ζώα.

Φεύγουν τα άλογα

Πρόκειται για πάνω από 10 άλογα τα οποία βρίσκονται μαζί με ανθρώπους και σκυλιά, περιμένοντας βοήθεια από Πυροσβεστική και Αρχές για την άμεσα απομάκρυνσή τους. Αν και υπάρχει δυσκολία να μπουν στα ειδικά οχήματα, οι διασώστες προσπαθούν να τα ηρεμήσουν και να τα σώσουν.

news

Ο πρόεδρος του Ιππικού Ομίλου Κουβαρά, Αντώνης Αντωνίου μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως βρίσκονται σε ετοιμότητα για να εκκενώσουν και το δικό τους κτίριο και να μεταφέρουν τα άλογα άμεσα σε ασφαλέστερο σημείο.

Εντολή εκκένωσης σε Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσο

Εντολή να εκκενωθούν οι περιοχές Λαγονήσι, Σρωνίδα και Ανάβυσσος δόθηκε από την Πυροσβεστική η οποία ζητά από τους κατοίκους να κατευθυνθούν προς την παραλία Παλαιάς Φώκαιας. Ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής απευθύνει έκκληση για βοήθεια και αποστολή εναέριων μέσων, ώστε η φωτιά στον Κουβαρά να μην φθάσει στα εργοστάσια ανακύκλωσης.

«Σκάω, φωνάξτε τη μαμά μου»:5χρονο κορίτσι στην Εύβοια κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο και καλούσε για βοήθεια

Ιός Δυτικού Νείλου: Καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα για φέτος στην Ελλάδα