«Μπλέξαμε, μπλέξαμε»: Στο «φως» ο διάλογος της ντροπής μεταξύ του πληρώματος του Blue Horizon και του Λιμενικού

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, όταν φέρεται να τον έσπρωξαν στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί στο πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα τόσο ο πλοίαρχος όσο και ο ύπαρχος που είναι ο άνδρας που φέρεται να τον έσπρωξε από το πλοίο σύμφωνα με τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, οδηγούνται στην φυλακή, ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τη συνομιλία του πλοιάρχου με το Λιμενικό αλλά και τον ύπαρχο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και συγκλονίζει.

«Ναι με ακούτε; Έπεσε ένας επιβάτης στην θάλασσα, την ώρα που ο καταπέλτης ήταν στην αποβάθρα κι εγώ είχα ξεκινήσει… Ο πλοίαρχος από το Blue Horizon είμαι. Στον καταπέλτη πίσω επιπλέει μου είπαν τα παιδιά. Όταν ο καταπέλτης ήταν πίσω κι εγώ είχα ξεκινήσει.»

Σύμφωνα με τη συνομιλία, ο πλοίαρχος ανέφερε ότι κάποιος πήγε να μπει στο πλοίο, γλίστρισε κι έπεσε στην θάλασσα με το που είχε ξεκινήσει το πλοίο.

«Έβαλε το πόδι στον καταπέλτη, αλλα γλίστρησε και ο καταπέλτης ήταν σηκωμένος» ακούγεται στο ηχητικό.

«Την ώρα που μόλις είχαμε πάρει άδεια και ξεκινήσαμε, αμολήσαμε, σηκώσαμε τον καταπέλτη από το έδαφος, ξαφνικά είδα έναν επιβάτη ο οποίος προσπάθησε να μπει μέσα στο πλοίο και γλίστρησε. Τώρα ήταν επιβάτης, δεν είχε εισιτήριο, τι να σου πω δεν την ξέρω αυτή την λεπτομέρεια. Από την κάμερα τον είδα εγώ, αλλα εκείνη την ώρα είχαμε κάνει ήδη κίνηση, είχαμε φύγει.».

Στη συνέχεια ακούγεται ο ύπαρχος να του λέει ότι «τον έβγαλαν πεθαμένο, πνιγμένο» με τον πλοίαρχο να απαντά «…μπλέξαμε, μπλέξαμε».

Δείτε το video

Κηδεία Αντώνη Καρυώτη: Κατέρρευσαν τα αδέλφια του κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας

«Καλό σου ταξίδι»: Σοβαρό τροχαίο για τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο, η φωτο από το σημείο & το συγκλονιστικό μήνυμα