Ελένη Φουρέιρα και Silia Kapsis: Η πρώτη Dress Rehearsal στη Eurovision 2024 – Το ατύχημα της Ουκρανής τραγουδίστριας

Η Ουκρανή τραγουδίστρια Alyona, περπατώντας στη σκηνή, παραπάτησε και έπεσε στο έδαφος.

Στη σκηνή της φετινής Eurovision για την πρώτη και τη δεύτερη Dress Rehearsal τους ανέβηκαν πριν λίγες ώρες η Ελένη Φουρέιρα και η Silia Kapsis. Η γενική πρόβα των ρούχων για τις χώρες του Α’ Ημιτελικού ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00 (CET), ενώ ακολούθησε και δεύτερη στις 21:00 (CET).

Η μόλις 17 ετών εκπρόσωπος της Κύπρου πήρε πρώτη το μικρόφωνο, αφού είναι αυτή που ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος στον Α’ Ημιτελικό. Φορώντας το ίδιο λευκό σύνολο με την τεχνική πρόβα, η Silia Kapsis έβαλε φωτιά στη σκηνή του Μάλμε, εντυπωσιάζοντας με τις χορευτικές της ικανότητες και την άρτια φωνητική απόδοση του «Liar».

Η πρόκριση για την Κύπρο, λαμβάνοντας υπ’ όψη τα μέχρι στιγμής προγνωστικά, θεωρείται δεδομένη και ασφαλής, αφού βρίσκεται στην 7η θέση μεταξύ των 16 χωρών του Α’ Ημιτελικού. Ωστόσο, όπως μας έχει αποδείξει η ιστορία της Eurovision, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

Λίγη ώρα αργότερα στη σκηνή ανέβηκε και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία θα συμμετάσχει στο interval act της βραδιάς, ερμηνεύοντας το «Fuego», που χάρισε στην Κύπρο τη 2η θέση το 2018 στην Πορτογαλία. Θα είναι η δεύτερη φορά που η pop star εμφανίζεται στη Eurovision ως καλεσμένη, αφού το 2019 είχε κάνει το δικό της πέρασμα από τη σκηνή του Τελ Αβίβ.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, το παρών στον Α’ Ημιτελικό πρόκειται να δώσουν επίσης ο θρυλικός και δύο φορές νικητής του διαγωνισμού, Johnny Logan, ο Σουηδός pop star Benjamin Ingrosso (Σουηδία 2018, 7η θέση) αλλά και η εκρηκτική Chanel από την Ισπανία (2022, 3η θέση).

Από τα βίντεο που διέρρευσαν οι Eurofans για την Dress Rehearsal του Α’ Ημιτελικού τις εντυπώσεις φαίνεται πως κλέβει η Ιρλανδία, με την εκκεντρική Bambie Thug, που ανεβαίνει δυναμικά στα στοιχήματα εδώ και λίγες εβδομάδες, φτάνοντας αυτή τη στιγμή στην 5η θέση.

Επιπλέον, ατύχημα κατά τη διάρκεια της πρόβας είχε η Ουκρανή τραγουδίστρια Alyona, όταν περπατώντας στη σκηνή, παραπάτησε και έπεσε στο έδαφος. Δείτε το απόσπασμα εδώ.

Κείμενο: Γιάννης Καρακασίδης

Η δύναμη της αντίστασης: Η προσωπική μάχη της Βίκυς Παπαδοπούλου με την απώλεια του πατέρα της

«Λουκέτο» σε μεγάλη ελληνική εταιρεία – Όλοι είχαμε προϊόντα της στην κατάψυξή μας