Γιώργος Μαρίνος: Από την επιτυχία στην απομόνωση

Ο Γιώργος Μαρίνος αποφάσισε να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα και λάμπει, ακόμα, μέσα από την απουσία του.

Ο Γιώργος Μαρίνος «λάμπει» μέσα από την απουσία του τα τελευταία χρόνια και όλοι αναζητούν που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο μοναδικός Έλληνας performer. Ο άνθρωπος που είχε στενή φιλία με το Μάνο Χατζιδάκι και τον Νίκο Γκάτσο, συνεργάστηκε με σημαντικότατους Έλληνες καλλιτέχνες και διένυσε μια καθ’ όλα ζηλευτή καλλιτεχνική πορεία.

Αν και ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος showman της Ελλάδας και τα show του αποτελούσαν σημείο αναφοράς για κάθε θεατρική σεζόν, στην προσωπική του ζωή ήταν πάντοτε μοναχικός. Ακουμπούσε τα συναισθήματα του στην μεγάλη του αδυναμία, τα σκυλιά, ενώ είχε πάθος με την αστρολογία. Τόσο στην τηλεόραση όσο και σε μουσικές πίστες και θεατρικές σκηνές, ο μοναδικός showman παρουσίαζε απολαυστικά σκετς και προγράμματα, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Τον μέσα στα ’60s, ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ο πρώτος επώνυμος Έλληνας που αποκάλυψε δημόσια την ομοφυλοφιλία του, προκαλώντας έκπληξη. Αξιομνημόνευτος ήταν και ο έρωτας ζωής που είχε με τη συνάδελφό του, Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία παρέμειναν φίλοι ακόμα και μετά το χωρισμό τους. Η απόφαση του Γιώργου Μαρίνου να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα πριν από μερικά χρόνια σόκαρε πολλούς, αλλά ο καλλιτέχνης ακολουθεί με συνέπεια την επιλογή του.

Ο Γιώργος Μαρίνος διατηρεί την απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η φήμη του, ωστόσο, παραμένει αμείωτη και οι αναμνήσεις από την καριέρα του συνεχίζουν να ζωντανεύουν στο μυαλό των θαυμαστών του.

COSMOTE TV: Ανακοινώθηκαν νέες σειρές με τους Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Κρίστιαν Σλέιτερ και Ίντρις Έλμπα

Η πρόταση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου για τη διάλυση των ONE