Η αυτοκριτική της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη Νένα Μεντή: Ανεπαρκές μήνυμα ή ανάγκη για αλλαγή;

“Αυτή η παραδοχή ότι βαριόμουν το μωρό μου και της το έχω πει και δεν το έκρυψα, λίγο με αιφνιδίασε” ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τη χθεσινή συνέντευξη της Νένας Μεντή στην ΕΡΤ και όσα είπε για την κόρη της όταν ήταν μωρό σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της στο Happy Day, αναφέροντας πως τους έκανε αρνητική εντύπωση ο τρόπος που λέγονται ορισμένα πράγματα τηλεοπτικά.

“Λίγο με ξένισε αυτή η δήλωση που έκανε για το παιδάκι της. Έχω ακούσει για μανούλες που στην αρχή της μητρότητας αντιμετωπίζουν δυσκολίες και κατάθλιψη, αλλά αυτή η παραδοχή ότι βαριόμουν το μωρό μου και της το έχω πει και δεν το έκρυψα, λίγο με αιφνιδίασε. Και εγώ φώναζα τις φίλες μου να με βοηθάνε γιατί εγώ δεν άντεχα. Μπορεί εν τη ρύμη του λόγου να πεις πράγματα, που όπως τα λες μπορεί να είναι με λίγο χιούμορ και αφέλεια και μετά όταν το ακούς να πεις πω πω πως το είπα και ακούστηκε λίγο λάθος” είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Θέλω να πιστεύω ότι η κ. Μεντή κάνοντας την αυτοκριτική της δεν θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη ενδεχομένως με το τι μήνυμα μπορεί να πέρασε” συνέχισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ένα Απίστευτο Στιγματισμός στο Survivor: Η Ανακοίνωση που Άφησε τον Γιώργο Λιανό Αναίσθητο

Η ανακάλυψη του ονόματός μου σε ανεπιθύμητους τίτλους: Η εμπειρία της Δανάης Μπάρκα