Η αμφιλεγόμενη τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη της Άννας Παναγιωτοπούλου

Δείτε όλα όσα είχε πει η Άννα Παναγιωτοπούλου στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

Η είδηση πως η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε σήμερα από τη ζωή, προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους της. Η ηθοποιός δεν έδινε συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αλλά όταν το έκανε, πάντα γινόταν ντόρος.

Άννα Παναγιωτοπούλου: Από την Ελβετία στο Εθνικό Θέατρο, η φιλία με τον Σταμάτη Φασουλή και οι ρόλοι – σταθμός στην τηλεόραση

Στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη, τον Μάρτιο του 2020, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε μιλήσει τότε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Η συγκεκριμένη συνέντευξη είχε προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις, καθώς η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν… μάσησε τα λόγια της.

Για τον Θανάση Ευθυμιάδη και τη συνεργασία τους στο Ντόλτσε Βίτα, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε πει: «Μεταξύ μας, δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση».

Όσον αφορά τον Λάκη Λαζόπουλο, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε δηλώσει: «Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπίας άνθρωπος και είναι πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση μας. Του έριξα δυο χαστούκια μπροστά στον κόσμο! Ούτε ντροπή ούτε διάκριση».

Για τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη συμμετοχή της στο J2US, αλλά και για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε αναφέρει τότε: «Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός. Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν ένα πλάσμα που δεν ξέραμε τι να το κάνουμε. Πού ήσουνα; Αλλού ντ’ αλλού. Μετά ξαφνικά έγινε θιασάρχης με τη Βίκυ Σταυροπούλου από δίπλα».

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε απαντήσει τότε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που το λέει αυτό η Άννα και μάλιστα δημόσια σε μια τηλεόραση. Δεν ξέρω την πρόθεση της. Δεν μπορώ να φανταστώ ποια είναι αυτή η πρόθεση. Δεν έχω να πω, να σχολιάσω κάτι. Να είναι καλά».

Η Βίκυ Σταυροπούλου από την πλευρά της, είχε δώσει τότε μια πιο… ιδιαίτερη απάντηση στην Άννα Παναγιωτοπούλου.

Όσον αφορά το σκηνικό με τον Λάκη Λαζόπουλο, άνθρωπος από το περιβάλλον του ηθοποιού είχε απαντήσει τότε.

Πηγή εικόνας: NDP


Διαβαστε Ακομη

Η αποκάλυψη του Μανούσου Μανουσάκη: Η Ειρήνη Παπά δημιούργησε το Τμήμα Ηθών

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς: Η τρυφερή φωτογραφία μετά από 27 χρόνια γάμου