Η αναγνωρισιμότητα του Νάσου Παπαργυρόπουλου μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικά σόου

“Ένα μέρος του κόσμου πάντα θα έχει κάτι να πει, δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους” ομολογεί ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος επιθυμεί να δώσει τη δική του μάχη στην Ευρωβουλή και με αυτή την αφορμή παραχώρησε μια λεπτομερή συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στο δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά. Στη συνέντευξη αυτή, ο νεαρός ηθοποιός εξήγησε τόσο το όραμά του όσο και τον τρόπο που διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητά του.

“Ποιο είναι το όραμά σου αν καταφέρεις να εξασφαλίσεις μια θέση στην Ευρωβουλή;”

“Για να αλλάξουν όλα τα άσχημα που υπάρχουν στην Ελλάδα, πρέπει να επενδύσουμε στην παιδεία και στον πολιτισμό. Επιπλέον, θα ήθελα να δώσουμε έμφαση στην αγροτική ανάπτυξη της χώρας και να ληφθούν μέτρα για το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα. Πρέπει να γίνει ευκολότερο για τους νέους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν οικογένειες, ώστε να μην φοβούνται αν θα έχουν τα απαραίτητα χρήματα για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.”

“Η πρώτη σκέψη κάποιων, η οποία αποτυπώνεται και σε πολλά σχόλια χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι: ‘Να ένας ακόμη διάσημος που θέλει να εκμεταλλευτεί τη φήμη του στην πολιτική’. Τι απαντάς σε αυτό;”

“Καταρχάς, δεν αισθάνομαι διάσημος. Είμαι αναγνωρίσιμος επειδή συμμετείχα σε κάποια τηλεοπτικά προγράμματα. Δεν εμφανίζομαι καθημερινά στην τηλεόραση. Είμαι ηθοποιός, επιχειρηματίας και επίσης διευθυντής σύμβουλος σε ένα μεγάλο ειδησεογραφικό πρακτορείο της ομογένειας στην Αμερική, το Greek Reporter. Το να είσαι αναγνωρίσιμος και να θέλεις να ενεργήσεις στην πολιτική, όπως εγώ, μπορεί να φαίνεται πιο εύκολο επειδή σε γνωρίζουν περισσότεροι άνθρωποι, αλλά αν δεν έχεις κάτι σημαντικό να πεις, θα βρεις όλους να σε κατακρίνουν. Φυσικά, μια μερίδα του κόσμου πάντα θα έχει κάτι να πει. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους.”


Διαβάστε Επίσης


Πηγή: article.example.gr

Έναρξη της επιχείρησης “Αληθινή Υπόσχεση”: Η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

Ανατροπή στην αποχώρηση με έντονη αμηχανία: Η νέα αποφώνηση