Η ανακάλυψη των συγγενειών ανάμεσα στον Βασίλη Οικονόμου και τον Νίκο Οικονομόπουλο

“Παλιά άνοιγα το πρόγραμμα στον Οικονομόπουλο και ούτε τότε το του είπα, ντρεπόμουν” ομολογεί ο Βασίλης Οικονόμου.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Βασίλης Οικονόμου, το βράδυ της Τετάρτης, στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Ο νεαρός τραγουδιστής αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά την μακρινή συγγένεια η οποία και τον συνδέει με τον επιτυχημένο συνάδελφο του, Νίκο Οικονομόπουλο.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Οικονόμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «άκου να δεις τι γίνεται με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Υπάρχει μια μακρινή συγγένεια, προφανώς δεν το ξέρει ο άνθρωπος. Είμαστε δεύτερα ή τρίτα ξαδέλφια από την μεριά της μητέρα μου αλλά δεν έχει τύχει ποτέ να γνωριστούμε».

«Ούτε έχεις πάει ποτέ στο μαγαζί του Οικονομόπουλου να του πεις, Νίκο είμαστε ξαδέλφια;» ρώτησε εν συνεχεία ο παρουσιαστής για να απαντήσει ο Πατρινός καλεσμένος του ως εξής. «Όχι, εντάξει, τι να πάω να του πω του ανθρώπου. Παλιά άνοιγα το πρόγραμμα στον Νίκο Οικονομόπουλο. Ούτε τότε όμως του το είπα, ντρεπόμουν. Μιλάμε τώρα για χρόνια πίσω».

«Τότε μάλιστα δεν το ήξερα. Το έμαθα πριν από λίγα χρόνια» πρόσθεσε ο Βασίλης Οικονόμου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να σχολιάζει, με χιούμορ, πως «μήπως γίνατε τώρα συγγενείς; Όσο περνάει ο καιρός συγγενεύετε».


Διαβαστε Ακομη

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός εξαπάτησε τους παίκτες με τον καλεσμένο στο πάρτι της ένωσης

Κορωνοϊός: Πóσο αποτελεσματıκές ήταν στην αληθıνή ζωή οι αναμνηστıκές δóσεıς από τα εμβóλıα