Η αναρρίχηση στην κορυφή: Η ζωή και οι θυσίες της Γιούλικας Σκαφιδά

“Από την αρχή αποφάσισα να πηγαίνω σιγά σιγά, έκανα θυσίες που σίγουρα είχαν το κόστος τους” παραδέχεται η Γιούλικα Σκαφιδά.

Με αφορμή τον ρόλο που κρατά στη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, η Γιούλικα Σκαφιδά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Τv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Μέσα σε όλα, δε, η γοητευτική πρωταγωνίστρια γύρισε πίσω στον χρόνο και τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης της σειράς «Μαύρα Μεσάνυχτα» για να ομολογήσει πως ο καλλιτεχνικός της δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα.

Δεν παρακολουθείς τηλεθέαση;

Ρωτάω αλλά μέχρι εκεί… Ξέρεις, θεωρώ ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Όταν στα «Μαύρα Μεσάνυχτα» κάναμε 25% και 30%, ήταν κάτι πολύ καλό. Φέτος, που καμία σειρά δεν σημειώνει τέτοια νούμερα, δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται κάτι καλά. Έχει μπει στη ζωή μας το web tv, τα συνδρομητικά, τίποτα δεν είναι ίδιο. Οπότε, δεν μπορώ να μεταφράσω αριθμούς.

Αν σκεφτείς τη διαδρομή σου από τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» μέχρι σήμερα, περίμενες ότι θα έχουν συμβεί όλα αυτά;

Από την αρχή αποφάσισα να πηγαίνω σιγά σιγά. Έκανα θυσίες, που σίγουρα είχαν το κόστος τους. Ήθελα, όμως, να κοιτάζω πίσω και να νιώθω χαρούμενη, δημιουργική, να μη μετανιώνω. Μετά από 21 χρόνια, το έχω πετύχει. Έχω υπάρξει τυχερή γιατί βρήκα καλούς και ξεχωριστούς ανθρώπους, έκανα φίλους και έγινε αυτό που είχα στο μυαλό μου. Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος, ούτε στρωμένος με ροδοπέταλα. Όμως άξιζαν τα πάντα.

Ποια ήταν για σένα τα στηρίγματα σε αυτή τη διαδρομή;

Η οικογένεια μου, το περιβάλλον μου, οι φίλοι μου, ο μπαμπάς μου που πλήρωνε το ενοίκιο μου μερικές φορές που ήμουν καλλιτέχνης και έλεγα όχι σε δουλειές που δεν ήθελα να κάνω…


Διαβαστε Ακομη

Οι συναισθηματικές αναταραχές στο Survivor: Τι θα έλεγε ο σύντροφος μου;

Όθωνας Μεταξάς: Η αντίσταση ενάντια στην τυραννία των γαρυφάλλων