Η διαδρομή της Σοφίας Περίδη με την κατάθλιψη: Πώς τα κατάφερε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της

Δεν είμαι ένα παιδί που είχε πολύ αυτοπεποίθηση, ένιωσα αρχικά ότι μέσω του θεάτρου θα μπορούσα να το καταπολεμήσω όλο αυτό», είπε η Σοφία Περίδη.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλάτζη έδωσε η Σοφία Περίδη, η οποία μίλησε για τον πατέρα της, τον σπουδαίο Ορφέα Περίδη, για τα βιντεάκια που ανεβάζει στο Τικ Τοκ, αλλά και τη μάχη με την κατάθλιψη.

«Μεγάλωσα σε καλλιτεχνικό περιβάλλον, έχω κάνει σπουδές πιάνου και τραγουδιού. Θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου, σπουδαία και τρανή αλλά με τον δικό μου τρόπο», είπε αρχικά η Σοφία Περίδη.

Για τις αναρτήσεις της στο Tik Tok, η Σοφία Περίδη ανέφερε: «Είναι ο τρόπος που βλέπω εγώ τη ζωή μέσα από τα μάτια μου και είμαι ευγνώμων που ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει όλο αυτό».

Για τη μάχη της με την κατάθλιψη, η Σοφία Περίδη είπε: «Η ανάγκη μου να επικοινωνήσω μέσω του Tik Tok ήρθε μέσα από αυτό. Ήμουν πάρα πολύ άσχημα. Θυμάμαι να είμαι κυρίως στο σπίτι μου και να βλέπω τους γύρω μου να περνάνε καλά κι εγώ να μην καταλαβαίνω το γιατί».Κλείνοντας, η Σοφία Περίδη τόνισε: «Δεν είμαι ένα παιδί που είχε πολύ αυτοπεποίθηση, ένιωσα αρχικά ότι μέσω του θεάτρου θα μπορούσα να το καταπολεμήσω όλο αυτό. Δεν έγινε. Αυτό θέλει ψυχοθεραπεία και δουλειά με τον εαυτό μας».


Διαβαστε Ακομη

Survivor – Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει: «Κάποιοι μου είπαν να μην το αναφέρω, αλλά καλό είναι να ακούγονται κάποια πράγματα»

Η ανατριχιαστική δήλωση της Ελένης Τσολάκη για τον αγώνα της Άννας Παναγιωτοπούλου ενάντια στο Αλτσχάιμερ