Η ενοχή του Θοδωρή Κατσαφάδου: Η απουσία από την κηδεία

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος αποκαλύπτει: “Δεν είπα και τίποτα στον θίασο, για να μην τους μαυρίσω την ψυχή”

Μια πλήρης συνέντευξη παραχώρησε ο Θοδωρής Κατσαφάδος στο περιοδικό Λοιπόν και στο δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, με αφορμή τη συμμετοχή του στο θέατρο Άνεσις. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια της μητέρας του και την ενοχή που φέρει για το γεγονός ότι δεν πήγε στην κηδεία της.

Κατά τη διάρκεια των 50 ετών καριέρας σας, σας ζητήθηκε ποτέ να εμφανιστείτε στη σκηνή ενώ βιώνατε μια απώλεια;

Σίγουρα, πολλές φορές. Σε μια παράσταση στην Πάτρα, είχαμε γενική δοκιμή το Σάββατο πρωί και πρεμιέρα το βράδυ με καλεσμένους δημοσιογράφους και ανθρώπους από την Αθήνα. Εκείνο το πρωί, λάβαμε τη λυπηρή είδηση ότι η μητέρα μας είχε πεθάνει. Δεν πήγα ούτε στην κηδεία, αλλά ούτε ενημέρωσα τον θίασο, για να μην τους επηρεάσω ψυχολογικά. Το έμαθαν μετά την παράσταση.

Πώς αντιμετωπίσατε το γεγονός ότι δεν πήγατε στην κηδεία της μητέρας σας;

Δεν θα μπορούσα να πάω. Αισθάνομαι ακόμα ένοχος που δεν παρευρέθηκα στην κηδεία της. Κουβαλάω αυτήν την ενοχή. Ήταν μια πρεμιέρα που δεν μπορούσα να ακυρώσω. Δεν θα ξεχάσω πώς, κατά τη διάρκεια της παράστασης, σκεφτόμουν “Τι κάνω εδώ και πού είναι αυτή η γυναίκα τώρα;”. Αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά. Όταν πήγα στη Μυτιλήνη για την ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη”, πέθανε η γυναίκα μου και παρά την πρόταση να μεταθέσουν τα γυρίσματα, αρνήθηκα.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Η πρεσβυτέρα αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο πίσω από την απόφαση του πατέρα Αντώνιου για την Κιβωτό του κόσμου

Η Ευγενία Μανωλίδου αποκαλύπτει: Η τηλεόραση ως διάλειμμα στη ζωή της