Η επανένωση με το θέατρο: Η δύσκολη πορεία της Τραϊάνας Ανανία για την επιστροφή στη σκηνή μετά από 8 χρόνια

«Δεν ξεπερνιέται μια κακοποιητική συμπεριφορά. Εκείνο το καλοκαίρι ξεκίνησα και την ψυχοθεραπεία», είπε η Τραϊάνα Ανανία.

Καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» ήταν σήμερα η Τραϊάνα Ανανία και ο Δημήτρης Κόκοτας. Η ηθοποιός μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, στην οποία δεν πέρασε καθόλου καλά. Τόνισε, μάλιστα, πως εκείνο το καλοκαίρι ξεκίνησε ψυχοθεραπεία.

«Όταν όλος ο κόσμος σε ξέρει σαν ηθοποιό, δεν πα να λες ότι είσαι τραγουδίστρια, άμα ο κόσμος δεν σε ξέρει σαν τραγουδίστρια, δεν είσαι τραγουδίστρια. Προφανώς και έχω τραγουδήσει επαγγελματικά, αλλά αυτό δεν το ξέρει κανείς. Οι… καρέκλες ξέρουν ότι τραγουδάω, οι άνθρωποι στην Ελλάδα δεν το ξέρουν. Εμένα με ενοχλεί όταν ένας άνθρωπος βλέπει μια κοπέλα που επιτέλους έχει κάπου να δείξει το ταλέντο της στο τραγούδι και αντί να τη στηρίξει, κάθεται και τρώγεται», είπε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Η Τραϊάνα Ανανία είπε στη συνέχεια: «Οι ηθοποιοί έχουν φάει αρκετή κακομεταχείριση στις περιοδείες, το πού τρώμε, πού κοιμόμαστε, θέατρα βρώμικα, πού αλλάζουμε για να βγούμε. Την πρώτη μου δουλειά, την περιοδεία την ξέρουμε, μία έχω κάνει, όποιος θέλει μπαίνει και βλέπει και θα καταλάβει τι έχω περάσει. Είναι το θεατρικό που είχα κάνει με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ και δεν ξαναέκανα θέατρο μέχρι που έκανα με τον Μπιμπή και τον Γάκη, ένα πολύ καλλιτεχνικό πράγμα και σοβαρό. Δεν ξεπερνιέται μια κακοποιητική συμπεριφορά. Πέρασαν οκτώ χρόνια για να ξανακάνω κάτι στο θέατρο. Εκείνο το καλοκαίρι ξεκίνησα και την ψυχοθεραπεία».
Διαβαστε Ακομη

Επίθεση σε δημοσιογράφο από “άνθρωπους” του Πατέρα Αντώνιου

Η Νάνσυ Παραδεισανού ζητά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο να την τσαλακώσει